Megrázó

„Márk, ébresztő, megyünk le egy kicsit rajzolni a pincébe” – az óvodásoknak is meg kellett tanulniuk, hol van az óvóhely Kárpátalján

Smink nélkül mutatta meg arcát a kilencvenes évek szupermodellje

| Szerző: hirado.hu
„A Test”, vagyis Elle Macpherson, ma is kirobbanó formában van, és egy cseppet sem zavarja, ha smink nélkül, fáradt arcbőrrel kell interjút adnia.

Az 1980-as és az 1990-es években aranykorukat élték a szupermodellek. Akkoriban olyan nők uralták a magazinok címlapjait és a kifutókat, mint Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Eva Herzigova vagy Elle Macpherson, aki a minap pőrén mutatta meg rajongóinak 58 éves arcát.

Elle egy percig sem feszengett az interjú során külsője miatt, bátran vállalta sminknélküli vonásait, miközben ragyogó szőke hajkoronája zuhatagként hullott a válla alá.

Tagadhatatlan, hogy az egykori szupermodell ma is fantasztikusan néz ki, nem is meglepő, hogy egy fiatalabb férfi csapja mostanában a szelet neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacpherson) által megosztott bejegyzés

Elle új kedvese Ifjabb Doyle Bramhall rockzenész, akivel hosszú barátságot ápolt, de csak néhány hónapja vált romantikussá a kapcsolatuk. Románcukat a zenész erősítette meg Instagramon egy fotóval, amelyen szerelmesen néznek egymásra a színfalak mögött Eric Clapton svájci koncertjén. Doyle korábban hét évig járt Renee Zellwegerrel.

Ami a szupermodell korábbi kapcsolatait illeti, nem sokkal azelőtt szakított brit orvos párjával, Andrew Wakefielddel, hogy komolyabbra fordult barátsága a rockzenésszel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elle Macpherson (@ellemacpherson) által megosztott bejegyzés

Macpherson korábban 1986 és 1989 között Gilles Bensimon francia divatfotós, majd 2013 és 2017 között Jeffrey Soffer amerikai milliárdos felesége volt.

Elle-nek két közös fia született egy másik volt párjától, Arpad Bussontól, Flynn 25, Cy pedig 20 éves.

Kapcsolódó tartalom

Az 1964-ben született ausztrál fotómodell, színésznő és üzletasszony „The Body”, vagyis „A Test” becenéven vált ismertté. Kortársaihoz, Cindy Crawfordhoz vagy Claudia Schifferhez képest későn fedezték fel: már egy éve járt a jogi karra, amikor Aspenben nyaralása alkalmával kiszúrták. A karrierje 1982-ben kezdődött el, amikor először címlapra került. Becenevét többek között sportos testalkatának, illetve egy sportmagazin címlapszerepének köszönheti. 1995-ben a People Magazine 50 legszebb emberei között is szerepelt. És ha eddig kétségeink voltak, ne legyenek: valóban ő szerepelt 1999-ben a Jóbarátok című sorozat öt epizódjában mint Joey lakótársa, Janine Lacroix.

Ajánljuk még