Legfrissebb

Tűz volt egy soroksári ipartelepen, egy gázpalack is felrobbant

Rendőrök akadályozták meg Rihanna lánykérését

| Szerző: hirado.hu
A romantikus gesztus meghiúsult, bilincsben vitték el a gyűrűvel érkező szerelmes férfit.

Rendőrök érkeztek ki Rihanna otthonához a minap, miután egy hősszerelemes rajongó megjelent az énekesnő küszöbénél, hogy megkérje a kezét. A férfi megpróbált beosonni a házba, hogy feltehesse a nagy kérdést.

A Los Angeles-i rendőrség szóvivője elmondta, hogy a férfit csütörtökön 12:30 körül tartóztatták le Rihanna Beverly Hills-i otthona előtt birtokháborítás miatt.

A rajongó egészen Dél-Karolinából utazott, hogy szerelmét megvallhassa az R’n’B énekesnőnek. A lánykérést, végül a biztonságiak hiúsították meg, akik azonnal értesítették a hatóságokat. A férfit bilincsben kísérték el, mivel azonban nem történt behatolás az ingatlanba, a rendőrök csak kihallgatták, majd később szabadon engedték.

Kapcsolódó tartalom

Arról egyelőre nincs információ, hogy az A$AP Rocky rappertől második gyermekével várandós Rihanna otthon volt-e az incidens történtekkor.

Nem ez volt az első alkalom, hogy hívatlan látogatók érkeztek az énekesnő otthonához. 2018-ban egy Eduardo Leon nevű férfit tartóztattak le zaklatás, betörés, garázdaság és letartóztatásnak való ellenállás vétségével, miután betört és több mint 12 órán keresztül várakozott a popcsillag házában.

Ajánljuk még