Rendkívüli

Gyalogosok közé hajtott egy autós, többen megsérültek

Súlyos dolgot állít egy közeli barát Michael Schumacher feleségéről

| Szerző: hirado.hu
Corinna élete férje síbalesete után teljesen felfordult, melybe nem enged betekintést a világnak. Eddie Jordan egy friss interjúban árulta el, hogyan él a legendás autóversenyző felesége.

Michael Schumacher szeretett felesége, Corinna  az elmúlt években úgy élte életét akár egy fogoly, és fáradhatatlanul csak azért küzdött, hogy férje egészségi állapota titokban maradjon – nyilatkozta az ex-Forma-1-es csapatfőnök, Eddie Jordan.

Corinna – akit Michael őrangyalának neveznek – minden erejével azon volt, hogy tiszteletben tartsák Michael magánéletére vonatkozó kívánságát a tíz évvel ezelőtti szörnyű síbalesete után.

Az 54 éves sztárfeleség ritkán beszél férjéről, de úgy tudni, hogy ő tartja kézben a család ügyeit, és gondoskodik arról, hogy továbbra is nyugodt életet élhessenek. Mindemellett segíti fia, Mick Forma–1-es karrierjét, és ahogyan csak tudja, állja a sarat az őt ostromló rajongókkal és a média képviselőivel szemben, akik a legapróbb információnak is örülnek az 54 éves, hétszeres világbajnok Michael hogylétével kapcsolatosan.

A család barátja, Eddie – aki 1991-ben a Jordan Grand Prix-vel biztosította Schumachernek a nagy áttörést az Forma–1-ben – egy szívhez szóló interjúban elmondta, hogy az állandó küzdelem és nyomás miatt Corinna szinte fogolyként él.

Kapcsolódó tartalom

Bár elismerte, hogy Michael felesége nem sokkal Michael balesete után megtiltotta Eddie-nek is, hogy meglátogassa barátját, a lépést teljes mértékben megérti és támogatja a rájuk irányuló nagyfokú érdeklődés közepette.

„Már majdnem tíz év telt el, és Corinna nem tudott elfogadni egy baráti vagy ebédmeghívást sem. Ki sem mozdul, olyan, mintha fogoly lenne, mert mindenki Michaelről akarna vele beszélni, pedig nem kell minden percben emlékeztetni rá” – mondta.

Jordan mindemellett a Mailonline-nak adott interjúban kiemelte, mennyire elismeri Corinna odaadását, aki ragaszkodik az évekkel ezelőtt bevezetett szabályhoz, miszerint csak a család és Jean Todt, a volt Ferrari korábbi vezetője látogathatja Michaelt.

Corinna legutóbb a német Bildnek mesélt családjáról, nem sokkal azelőtt, hogy a Netflix műsorára tűzte 2021-ben a Schumacher életét bemutató dokumentumfilmet.

Közölte: „Együtt vagyunk otthon (a svájci Vufflens-le-Château-ban), folytatódik a gyógyterápia, és mindent megteszünk azért, hogy Michael jobban legyen. Egyszerűen azért, hogy érezze, milyen összetartó család vagyunk”.

Elmondása szerint azonban továbbra is védeni akarják a hétszeres világbajnok privát szféráját.

„Jól tudom, hogy Michael minden nap hiányzik, és nemcsak nekem, hanem a gyerekeknek, a családnak, az apjának… mindenkinek, aki körülötte van. Michael mindenkinek hiányzik”

– tette hozzá.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket, amikor a sípályáról lefutva egy köves részre ért és elesett a francia Alpokban. A hétszeres Forma–1-es világbajnok koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett annak ellenére, hogy bukósisak volt rajta.

Forrás: The Sun

 

Ajánljuk még