Rendkívüli

Gyalogosok közé hajtott egy autós, többen megsérültek

Oltár elé állt a 68 éves nagybeteg Bruce Willis

| Szerző: hirado.hu
Megható szertartás keretében fogadott örök hűséget gyönyörű feleségének a színész.

Bruce Willis és felesége 14 éve élnek boldog házasságban, az évforduló alkalmából pedig Emma megosztott egy videót arról a napról, amikor a színésszel megújították esküvői fogadalmukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

„A 10. házassági évfordulónkon úgy döntöttünk, hogy megújítjuk a fogadalmunkat ugyanott, ahol 2009-ben kimondtuk az igent. Annyira boldogok vagyunk, hogy megtettük. Ragadjunk meg minden alkalmat, hogy a családdal és a barátainkkal legyünk. Ezek azok a pillanatok és emlékek, amelyeket egy életen át veled maradnak”

– áradozott a 44 éves Emma a posztban.

Az évforduló azonban keserédes időszak Emma számára, aki a hét elején osztotta meg követőivel, hogy férje betegsége óta az élete szomorúsággal és gyásszal telt meg.

Kapcsolódó tartalom

Bruce egy évvel ezelőtt vonult vissza a színészkedéstől, miután afáziát állapítottak meg nála az orvosok, ami kihatott a beszédkészségére, és a memóriájára. Azóta pontos diagnózist kapott a család, az egykori akciófilmsztár frontotemporális demenciában szenved.

A színész felesége Emma, gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis mind összefogtak a Bruce-ért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még