Fontos

Orbán Viktor: Megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól

Holtan találták az egy hónappal ezelőtt eltűnt rádiós műsorvezetőt

| Szerző: hirado.hu
Jeffrey Vandergrift testét az óceánból emelték ki, közel a híres Pier 39-es mólónál. A rendőrség egyelőre nem talált bűncselekményre utaló bizonyítékot.

Holtan találták a február végén nyomtalanul eltűnt San Franciscó-i WiLD 94.9 rádió műsorvezetőjét – számolt be róla a People magazin.

Az 55 éves Jeffrey Vandergrift holttestét nem messze a San Franciscó-i Pier 39-es móló mellett találták meg az óceánban.

„Március 22-én, körülbelül 16:56-kor a San Franciscó-i rendőrség munkatársait hívták ki a 39-es mólóhoz egy vízben lévő személy miatt. A helyszínre érkező mentők a helyszínen megállapították, hogy elhunyt. Jelenleg nincs bizonyítékunk arra, hogy bűncselekmény történt volna”

– mondta Niccole Pacchetti sajtószóvivő.

A San Franciscó-i rendőrség először február 24-én értesítette a nyilvánosságot Vandergrift eltűnéséről, megjegyezve, hogy az előző este eltűnt rádiós műsorvezető utoljára otthonában látták, majd ismeretlen helyre távozott.

Kapcsolódó tartalom

„Nehéz szívvel kell megerősítenünk, hogy a szerda délután a 39-es móló közelében talált holttestet kedves barátunk, családtagunk és kollégánk, JV volt. Kérjük, foglaljátok imáitokba feleségét, Natashát, családját és közeli barátait”

– írta Twitter-üzenetében a rádióállomás.

A feleség sejtette, hogy férje soha többé nem tér vissza

Natasha Yi néhány hete a rádióban köszönte meg a hallgatók támogatását, akkor úgy nyilatkozott, érzi, hogy nem látja többé férjét, aki hosszú ideje beteg volt.

Vandergrift egy ideje súlyos Lyme-kórral küzdött, és bár mindig is nyitott könyv volt hallgatói számára az egészsége kapcsán, eltűnése előtt nem sokkal újabb rossz hírről számolt be. Mint mesélte, a régi fertőzése új erőre kapott, ami miatt kísérleti gyógyszerekkel és egy eshetőségként felvetett rizikós műtéttel akarták kezelni a műsorvezetőt, aki bár a testi fájdalmat sokáig jól viselte, az agyában lejátszódó folyamatoknak már nem volt ura.

A rendőrség egyelőre nem talált konkrét kapcsolatot a férfi eltűnése és elhatalmasodó betegsége között, viszont nem kizárható, hogy ez vezetett a műsorvezető eltűnéséhez, majd halálához.

Forrás: People.com

Ajánljuk még