Baleset

Autós üldözés Budapesten: áthajtott a piroson, karambolozott egy másik autóval, felborult és nekicsúszott egy taxinak

Mesébe illő esküvő! Férjhez ment Diana hercegné gyönyörű unokahúga

| Szerző: hirado.hu
Lady Amelia Spencer egy fényűző dél-afrikai farmon mondta ki a boldogító igent.

A néhai Diana hercegné 30 éves unokahúga és vőlegénye Greg Mallett a hétvégén oltár elé állt egy óceánra néző luxusvillában, az exkluzív La Cotte Farmon. Lady Amelia és Greg tizenegy éve alkot egy párt, erős és kitartó szerelmüket pedig most egy házassággal pecsételték meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Royal-ish (@_althorp) által megosztott bejegyzés

Az 1698-ban épült ház egyike annak a tizenegy hugenotta farmnak, amelyeket a 17. században a szülőföldjükről elmenekült francia bevándorlók kaptak.

A La Cotte Farm 102 vendég elszállásolására alkalmas, éjszakánként egy főnek négyszászezer forintért. A hely vállal esküvői étkeztetést, és a rendezvény teljes lebonyolítását.

A vendégek között természetesen ott volt Amelia családja, ikertestvére Lady Eliza, valamint Lady Kitty, Louis Althorp vikontja és féltestvérük Samuel Aitken is.

Édesapjuk, az 58 éves Charles Spencer, a néhai Diana hercegné öccse azonban nem vett részt az esküvőn, úgy tudni meghívót sem kapott, miután harmadik házassága után teljesen elhidegült idősebb gyermekeitől.

Egy bennfentes szerint, Kitty, Amelia, Eliza és Louis sokkal közelebb állnak édesanyjukhoz, és az apjuktól való eltávolodás ellenére, mostohatestvéreikkel is nagyon jól kijönnek, nincs szükségük arra, hogy Charles tartsa össze a családot.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még