Baleset

Autóval ütközött és meghalt egy motoros

Felzaklató a Star Wars elhunyt szereplőjének utolsó interjúja

| Szerző: hirado.hu
„Csak egyszer élsz, nem igaz?” – Paul Grant, a Star Wars- és a Harry Potter-filmek szereplője utolsó interjújában nyíltan beszélt az alkohol- és kábítószer-függőségéről.

Ahogy arról már beszámoltunk, az 56 éves színész múlt csütörtökön összeesett a londoni King’s Cross vasútállomásnál, kórházba vitték, ahol agyhalottnak nyilvánították.

Grant néhány héttel a halála előtt egy interjúban mesélt súlyos alkoholproblémáiról és arról, hogyan tette tönkre karrierjét a kábítószer.

„Ez az utolsó nap, hogy iszom. Le kell állnom ezzel”

– mondta megtörten nem sokkal a halála előtt a színész, aki a Jedi visszatérben Harrison Ford és Mark Hamill mellett alakította az egyik ewokot.

Grant bevallotta, hogy színészi munkáiból szerzett jövedelméből kényelmesen elélhetett volna élete végéig, de minden pénzét elverte kábítószerre és örömlányokra.

„Élveztem az életemet, hiszen csak egyszer élsz, nem igaz?”

A színész tisztában volt azzal, hogy élete akkor ment félre, amikor felesége elhagyta őt a folyamatos félrelépései miatt. „Volt családom, megvolt mindenem, és én az egészet elszúrtam.”

A színész 28 éves lánya, Sophie Jayne Grant így nyilatkozott édesapja halála után: „A szívem összetört. Mindig mosolyt és nevetést csalt mindenki arcára. Apukám, nagyon szeretlek, álmodj szépeket.”

Az apró termetű színész az 1983-as Jedi visszatérben alakította az egyik ewokot, de játszott Tom Cruise korai filmjében a Legendában, a Willow című fantasyben, valamint a David Bowie fémjelezte Fantasztikus labirintusban is. A Harry Potter-sorozat első részében az egyik kobold szerepét kapta.

Ajánljuk még