Fontos

Meglőttek egy rendőrt Németországban

Egy kapuba csapódott autójával a 97 éves Dick Van Dyke

| Szerző: hirado.hu
A Mary Poppins színésze egy kapunak csapódott, miután elvesztette az uralmát kocsija felett.

A 97 éves Dick Van Dyke balesetet szenvedett szerda reggel Malibuban, miután Lexusával egy kapuba csapódott. A helyszínre érkező rendőrök a színészt az autó volánja mögött találták vérző orral.

Dick a rendőröknek azt mondta, hogy a kocsi megcsúszott az úton, ekkor vesztette el az uralmát a jármű felett. A legendás filmcsillagot agyrázkódás gyanúja miatt kórházba szállították.

A TMZ-nek nyilatkozó források szerint Dick a baleset előtt nem fogyasztott alkoholt vagy kábítószereket, de korára való tekintettel, újbóli forgalmi vizsga letételére kötelezték.

A baleset közel tíz évvel az után történt, hogy a színészt Los Angelesben égő autójából mentették ki az autópályán. Dick életét egy arra járó férfi mentette meg, aki látta, hogy az autó utastere füsttel telt meg, és a sofőr eszméletlenül fekszik a kormányon.

Kapcsolódó tartalom

A 97 éves filmsztár korát meghazudtoló egészségnek örvend, és szerinte ez jóval fiatalabb, 51 éves feleségének köszönhető, aki fiatalon tartja őt. Dick 2012-ben vette feleségül a 46 évvel fiatalabb Silvert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dick Van Dyke (@official_dick_van_dyke) által megosztott bejegyzés

Dick hét gyermek nagypapája, és négy közös gyermeke született volt feleségétől, Margerie Willett-től, akivel 1948-ban kötötték össze az életüket. A pár 36 év után vált el. A színész ezután 30 évig élt együtt Michelle Triola Marvinnal, a nő 2009-es haláláig.

Ami a színész hét évtizedet felölelő karrierjét illet, csupán egy Oscar-díjra van az EGOT-tól, vagyis pályafutása alatt bezsebelt egy Emmy-díjat, Grammyt és Tonyt is.

Ajánljuk még