Fontos

Szentkirályi Alexandra: Holnap 10-től Kormányinfó!

A tragikusan fiatalon elhunyt színésznőre emlékeztek a Spinédzserek sztárjai

| Szerző: hirado.hu
Alicia Silverstone és Breckin Meyer felelevenítették a Brittany Murphyvel való legszebb emlékeiket.

Hollywood egyik legrejtélyesebb tragédiájaként tartják számon Brittany Murphy halálát. A színésznő mindössze 32 évesen, 2009 decemberében hunyt el tüdőgyulladásban.

A tragikusan fiatalon elhunyt színésznőre a minap a Spinédzserek sztárjai, Alicia Silverstone, Stacey Dash, Breckin Meyer és Elisa Donovan emlékeztek.

„Emlékszem a pillanatra, amikor Brittany megérkezett a Bajos csajok meghallgatására. Egyszerűen csodálatos volt. Játszottunk már együtt korábban, szóval nagyon szurkoltam, hogy ő kapja meg a szerepet. Nagyszerű színésznő volt. Gyakran gondolok arra, hogy egy másik életben vajon mit csinálna most, milyen filmek főszerepeiben láthatnám. Elmondhatatlanul tehetséges volt”

– mesélte elérzékenyülve Breckin Meyer.

via GIPHY

A Spinédzserek volt Murphy első nagyszabású hollywoodi szerepe, amely segített elindítani a karrierjét. Csillaga ezután felemelkedőben volt, olyan filmekben játszott, mint a 8 mérföld, a Nagydumás kiscsajok, a Szakítópróba vagy a Ne szólj száj.

Kapcsolódó tartalom

A színésznő 2009. december 20-án esett össze és halt meg Hollywood Hills-i otthonában, anyja talált rá eszméletlen állapotban a zuhany alatt. Súlyos vérszegénység és légúti fertőzés miatt szedett gyógyszerei gyengítették le annyira Brittany Murphy szervezetét, hogy tüdőgyulladás következtében elhunyt.

Ajánljuk még