Időjárás

Villámok csaphatnak le az ország egyik felére, mutatjuk, melyikre

Új részleteket árult el betegségéről a Jurassic Park leukémiás színésze

| Szerző: hirado.hu
Sam Neill a harmadik stádiumú vérrákkal folytatott küzdelméről önéletrajzi könyvében mesélt először.

A napokban megjelenő Did I Ever Tell You This? címet viselő életrajzi könyvében Sam Neill elárulta, hogy harmadik stádiumú leukémiával kezelik. A színész közölte, eredetileg nem akart könyvet írni, csak szerette volna valamivel lefoglalni magát a kezelések között, és egy idő után úgy érezte, az írás ad értelmet az életének.

Rákdiagnózisa felfedése után a lapokat elárasztották a színész betegségéről szóló baljóslatú hírek, ezért Neill egy Instagram-videóban tisztázta a helyzetet.

„Élek és virulok, és nyolc hónapja tünetmentes vagyok, ami nagyon jó érzés. Nagyon boldog vagyok, hogy a munkába is visszaállhatok. Napokon belül elkezdjük forgatni Anette Beninggel az Apples Never Fall című sorozatot. Ne aggódjunk túl sokat emiatt, mert jól vagyok. Tényleg minden oké”

– reagált a betegsége miatti aggodalmakra Neill.

Kapcsolódó tartalom

A 75 éves színésznél tavaly márciusban, a Jurassic World: Világuralom című film bemutatását követően diagnosztizáltak angioimmunoblastos T-sejtes limfómát, amit kemoterápiával kezeltek. A terápia nem volt sikeres, így újfajta kemoterápiás kezelést kap, amire havonta kell járnia, valószínűleg élete végéig.

Ajánljuk még