Fontos

Újabb pedofil botrány: hétéves gyerekeket zaklatott szexuálisan egy tanár Zalában

Súlyos az állapota, rákkal diagnosztizálták a legendás zeneszerző fiát

| Szerző: hirado.hu
Andrew Lloyd Webber lesújtva közölte a hírt, miszerint legidősebb fia gyomorrákkal küzd.

A legendás, Oscar-díjas zeneszerző a hétvégén hozta nyilvánosságra, hogy 43 éves fia, Nicholas Lloyd Webber már több mint egy éve küzd a halálos betegséggel.

„Mélységes szomorúsággal tudatom, hogy legidősebb fiam, Nick súlyos beteg. Mint azt a barátaim és a családom tudják, az elmúlt 18 hónapban a fiam gyomorrákkal küzdött, jelenleg kórházban van”

– írta az EGOT-díjas művész. Aki mind a négy nagydíjat elnyerte, az az úgynevezett EGOT (Emmy, Grammy, Oscar és Tony) birtokosa.

Az Operaház fantomja zeneszerzője hozzátette, hogy gyermeke egészségügyi problémái miatt egy ideig nem tér vissza a Broadway-színpadára.

Kapcsolódó tartalom

„Mindannyian imádkozunk, hogy Nick állapota jó irányba forduljon. Bátran küzd, de az én helyem jelenleg mellette van és nem a színpadon.”

Nicholas édesapja nyomdokaiba lépve olyan produkciók zenéjét szerezte az elmúlt években, mint a Love, Lies and Records, a The Last Bus vagy a 2021-es Hamupipőkét. Nick korábban elmondta, hogy elhagyta a Lloyd vezetéknevet, hogy az emberek saját érdemei alapján ítéljék meg.

Ajánljuk még