Időjárás

Villámok csaphatnak le az ország egyik felére, mutatjuk, melyikre

Mi törtélént az egykori gyereksztárral? Magán kívül bolyongott az utcán

| Szerző: hirado.hu
Amanda Bynest pszichiátriai megfigyelés alá kellett helyezni, miután ruha nélkül intett le egy kocsit az utcán.

Amanda Bynest vasárnap kora reggel pszichiátriai megfigyelés alá helyezték, miután meztelenül bolyongott Los Angeles utcáin. Egy szemtanú hétfőn úgy nyilatkozott a TMZ-nek, hogy Amanda ruha nélkül leintett egy autót és azt mondta a sofőrnek, hogy épp pszichotikus epizódja van, majd saját maga hívta a mentőket.

A 36 éves Bynest először a rendőrőrsre vitték, majd pszichiátriai felügyelet alá helyezték, jelenleg is ápolásra szorul.

A színésznő szombaton vett volna részt egy Connecticutban megrendezett filmes rendezvényen az egykori Nickelodeon sorozta, a Sok hűhó sztárjaival, de lemondta a részvételt.

Amanda exvőlegénye, Paul Michael kizárólag a Page Sixnek elmondta, hogy az egykori gyereksztár egy ideje nem szedte a gyógyszereit. Bynes pszichiátriai epizódja majdnem napra pontosan egy évvel azután történt, hogy megszűntették a nyolc évig tartó gondnokságot.

Amanda Bynes az egyik legfényesebb csillaga lehetett volna Hollywoodnak, tinikori filmjei mind sikeresek voltak, azonban a most 36 éves színésznő hosszú éveken át drogproblémákkal küzdött, 2014-ben pszichiátrián is kezelték.

Kapcsolódó tartalom

A Micsoda srác ez a lány sztárja 2013-ban egy Twitter üzenetben jelentette be, hogy 24 évesen visszavonul a színészettől, éppen abban az évben, amikor gondnokság alá helyezték. Bynes később, egy 2018-as interjúban elárulta, hogy önértékelési problémái miatt hagyta el Hollywoodot.

Amanda 2014-ben elkezdett egy divattervezői iskolába járni, amit közel öt év után sikerült befejeznie, majd zenei karrierre váltott, és 2021-ben kiadott két rap számot, a másodikat egy hónappal azután, hogy hivatalosan megszűnt a gondnoksága.

Amanda azután kezdett visszaesni, hogy tavaly szakított vőlegényével. A színésznő akkor a kozmetikusi pályát szemelte ki magának, mint új életcélt, de láthatóan tovább romlott mentális állapota.

Ajánljuk még