Aktuális

Elbukott a francia kormánnyal szembeni mindkét bizalmatlansági indítvány a nemzetgyűlésben

Gyászol Bruce Willis megtört felesége

| Szerző: hirado.hu
Szomorúsággal és gyásszal teli napjairól vallott Emma Heming.

A színészettől egy évvel ezelőtt visszavonult egykori akciófilmsztár felesége, Bruce születésnapján megtörten árulta el, hogy a szíve gyásszal telt meg az elmúlt hónapokban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

„Látom az üzeneteket, a történeteket, amiket megosztotok, és csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm. Sírással kezdtem a reggelt, ezért van bedagadva a szemem, de úgy gondolom, hogy fontos, hogy minden oldalát lássátok a dolognak. Rengetegszer megkapom, hogy milyen erős vagyok, és nem értitek, hogyan csinálom. Nos, nem kaptam választási lehetőséget. Minden reggel felvértezem magam, hogy erős legyek Bruce és a két lányunk, Mabel és Evelyn miatt. Mindennap vannak szomorú pillanatok, mindennap gyászolok, és ezt ma, a férjem születésnapján érzem igazán.”

Emma elárulta, hogy a születésnapi videó készülte alatt úgy érezte, mintha kést döfnének a mellkasába, a mérhetetlen fájdalom egyszeriben maga alá temette.

Kapcsolódó tartalom

Heming nem sokkal később egy szívmelengető, meghitt családi felvételekből álló videót posztolt az Instagramra: „Ő a tiszta szeretet, hiszen szeretetben él. És én mindig szeretni fogom őt.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még