Időjárás

Villámok csaphatnak le az ország egyik felére, mutatjuk, melyikre

A Trónok harca sztárjával forgatják a Gladiátor ihlette sorozatot

| Szerző: hirado.hu
Elkezdődött a Gladiátor című Oscar-díjas film világát idéző Those About to Die című tévésorozat, amelynek egyik rendezője Roland Emmerich – írta meg kedden a Variety.com.

A sorozatban, amelynek felvételei a római Cinecittá filmstúdióban folynak, Anthony Hopkins alakítja Vespasianus császárt. A Vespasianus trónjára pályázó Marsust Rupert-Penry-Jones játssza, Berenice szerepét Liraz Charhi, de a Trónok harcából ismerős Iwan Rheon is a szereplők között van, akárcsak David Wurawa, Tom Hughes, Sara Martins, Jojo Macari, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas és Moe Hashim.

A Those About to Die forgatókönyve Daniel Mannix nem fikciós könyvéből készült. A történet a gladiátorviadalok bonyolult és korrupt világában játszódik. A szériát Roland Emmerich (A függetlenség napja, Holnapután, 2012) és német kollégája Marco Kreuzpaintner rendezi. Emmerich az executive producerek között is szerepel többek között a forgatókönyvíró Robert Rodat társaságában.

Kapcsolódó tartalom

A szériát a High End Productions és az AGC International finanszírozza. Az európai forgalmazási jogok felett a High End rendelkezik, a világ többi piacára pedig az AGC adhatja majd el a produkciót.

Ajánljuk még