Aktuális

Embercsempészbandát számoltak fel Csongrád-Csanád vármegyében

Ők alakítják a fiatal Vilmost és Katalint A korona új évadában

| Szerző: hirado.hu
Az első lesifotó már meg is érkezett a fiatal párról.

Javában zajlik a Netflix nagysikerű, a királyi családról szóló sorozat hatodik évadának forgatása a skóciai St. Andrews-ban. Ahogy azt a rajongók már tudhatják, a széria II. Erzsébet életét és uralkodását követi nyomon. A ötödik etapban már megismerhettük Diana hercegné és Károly herceg viharos házasságát és külön költözését is, a várva várt hatodik évad bemutatója pedig még idén várható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) által megosztott bejegyzés

Az időrend követése miatt, a készítők hónapokig keresték a tökéletes jelöltet Kate Middleton, a későbbi Katalin hercegné és Vilmos herceg megformálására.

Az ifjú herceg szerepét Ed McVey kapta meg, aki Vilmost késő tizenéves és húszas évei elején alakítja majd. Katalint egy újonnan bemutatkozó színésznő, Meg Bellamy játssza, akinek A korona lesz az első televíziós szereplése.

Vilmos herceg 2001-ben, az egyetemen ismerte meg Katalint, ugyanebben az évben a trónörökös öccse, Harry herceg sorozatos botrányai miatt szerepelt a címlapokon. Az új évad forgatását a hírek szerint az év elején kezdték meg.

A korona szereplőgárdája az ötödik évadra újabb cserén ment keresztül, az uralkodót Imelda Staunton, Fülöp herceget Jonathan Pryce, Károlyt Dominic West és Dianat Elizabeth Debicki alakította.

A sorozat új részeinek középpontjában az 1990-es évek második felének eseményei lesznek, úgy tudni, más sorsdöntő események mellett feldolgozzák azt az 1997 augusztusában történt végzetes balesetet is, amely Lady Di halálát követelte.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még