Aktuális

Rendkívül nehéz volt a mentés, a tűzoltók megküzdöttek az elemekkel

Először kamera előtt a nagybeteg Bruce Willis

| Szerző: hirado.hu
A színészt születésnapja alkalmából köszöntötte családja, a szívmelengető videón Bruce együtt énekeli a többiekkel a Happy Birthday című dalt.

A betegsége miatt, a színészettől tavaly visszavonult akciófilmsztárt családi körben köszöntötték a minap Bruce 68. születésnapja alkalmából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

A közös éneklés után, a színész elfújta a gyertyákat tortáján, majd mindannyian együtt „hip-hip hurrá” éljenzéssel köszöntötték Willist.

„Boldog születésnapot BW! Boldogok vagyunk, hogy ma téged ünnepelhetünk. Nagyon szeretünk téged és a csodálatos családunkat. Köszönjük mindenkinek a szeretetet és a jókívánságokat”

– írta Bruce exfelesége, Demi Moore az Instagramra feltöltött videó mellé.

Kapcsolódó tartalom

Willisnek és Moore-nak három közös felnőtt lánya van: Rumer 34, Scout 31 és Tallulah 29 éves. A színésznek második, Emma Hemminggel kötött házasságából még két lánya született, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn.

A filmsztár családja februárban jelentette be, hogy Bruce-nál frontotemporális demenciát diagnosztizáltak az orvosok, körülbelül egy évvel azután, hogy a színész az afázia miatt visszavonult a színészettől.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még