Katasztrófa

Sikoltozó emberek nézték, ahogy egy lakóház eltűnt a vágtató folyó hullámai között

Helen Mirrent soha nem látott unokája kísérte a vörös szőnyegre

| Szerző: hirado.hu
Az Oscar-díjas színésznő partnere a Shazam! Az istenek haragja című film bemutatóján nem más volt, mint az eddig soha nem látott Basil, mostohagyermeke, Alexander Hackford kisfia.

Helen Mirrené volt a legédesebb kísérő a minap az új Shazam! vetítésén. A lenyűgözően fiatalos színésznő vérbeli dámaként vonult végig a vörös szőnyegen mostohaunokája, Basil oldalán. Mirren egy látványos fekete, mély kivágású, hosszú ujjú csipkeruhában tündökölt, platinaszőke frizuráját pedig az estélyihez színben passzoló fejpánttal dobta fel.

Ifjú kísérője, Basil pedig egy kék farmeringet viselt fekete nadrággal és edzőcipővel. Hosszú rókavörös fürtjei a vállán omlottak le.

Kapcsolódó tartalom

Ha lehet ilyet mondani, Helen Mirrennek a filmes szerepei a gyermekei, a 77 éves színésznőnek ugyanis soha nem született sajátja. Egy évekkel ezelőtti interjúban könnyes szemmel vallotta be, hogy évekig csak halasztotta az anyaságot, majd kifutott az időből. Később azonban már úgy nyilatkozott, hogy mindig is gyerek nélkül képzelte el az életét.

Nos, ha vérszerinti nem is, de fogadott gyermekei és így mostohaunokái is lettek a színésznőnek férje, Taylor Hackford által, akinek két korábbi házasságából egy-egy fia született. Mirren fogadott gyermekei Alexander és Riom utóbbi 2022 áprilisában hunyt el egy ritka és agresszív daganatos betegségben. Riónak két fia született, Wayne és Buck.

Ajánljuk még