Baleset

Felborult a kamion az autóúton, mindent elborított a tej

Balesete után újabb rossz hírek érkeztek Jeremy Rennerről

| Szerző: hirado.hu
Kétségessé vált, hogy a Marvel-filmek sztárja valaha is visszatér a mozivászonra szörnyű hókotróbalesete után.

Egy bennfentes, aki a közelmúltban találkozott az 52 éves színésszel, exkluzívan elárulta, hogy Renner számára Hollywood már nem élvez többé prioritást. A forrás szerint, Jeremy újévi balesete után, amikor saját hókotrója alá szorult és több mint 30 csontját törte össze, úgy érzi, hogy karrierje már koránt sem olyan hangsúlyos az életében, mint előtte.

„Jeremy úgy gondolja, hogy azért élte túl a balesetet, hogy az életét most másra használja, hogy valódi változást hozzon létre a világban”

– mesélte a bennfentes, majd hozzátette, hogy a jelenlegi magasztosabb célok ellenére, a színész nagyon büszke az eddigi munkáira, de a balesete rávilágított arra, hogy sokkal többet tehetne azért, hogy másokon segítsen.

Kapcsolódó tartalom

A Marvel-filmek 52 éves sztárja jelenleg Los Angeles-i otthonában lábadozik a balesete után. Renner kis híján belehalt súlyos sérüléseibe, a kórházba kritikus állapotban szállították. Több helyreállító műtét után, a színészt hazaengedték, de továbbra is ellátásra szorul, és komoly fizikoterápiás hónapok állnak még előtte. Arról egyelőre még nincsenek hírek, hogy Renner száz százalékosan fel fog-e épülni.

Ajánljuk még