Időjárás

Fagyosan indul a péntek reggel, veszélybe kerülhetnek a virágzó fák

Néha már az édesanyját sem ismeri fel a nagybeteg Bruce Willis

| Szerző: hirado.hu
A színész állapota gyorsan romlik, és a személyisége is megváltozott.

Rohamosan romlik a demenciával küzdő Bruce Willis állapota, melyről a színész unokatestvérének férje nyilatkozott a német Bildnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

“Bruce édesanyja, Marlene nagyon aggódik. Néha abban sem biztos, hogy a fia felismeri-e. A viselkedése pedig egyre agresszívabb” – mondta Wilfried Gliem.

Gliemék állítólag havonta egyszer beszélnek Bruce édesanyjával, hogy érdeklődjenek a család hogyléte felől, akik számára napról napra nehezebb kommunikáni Bruce-szal, mivel normális beszélgetést szinte már lehetetlen lefolytatni vele.

Az egész család összefogott

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis, gyermekeik, a 10 éves Mabel és a 8 éves Evelyn, volt felesége, Demi Moore és gyermekeik, a 34 éves Rumer Willis, a 31 éves Scout Willis és a 29 éves Tallulah Willis összefogtak a színészért, és arra összpontosítanak, hogy segítsenek neki a lehető legteljesebb életet élni.

Emma a férje diagnózisa után felkeresett egy demenciaspecialistát, hogy mindent megtudjon a betegségről és arról, hogyan tehetné Bruce számára a lehető legkényelmesebbé az életet.

„Emma figyelemre méltó munkát végzett, megfelelő támogatást nyújtott Bruce-nak akkor, amikor a képességei megváltoztak. Olyan helyet, otthont és életet teremtett, amely továbbra is biztosítja neki azt, amire szüksége van a lehető legteljesebb élethez. Gratulálok Emmának és az egész családjuknak a nagyon-nagyon kemény munkájukhoz és elkötelezettségükhöz”

– dicsérte egy specialista a feleség elhivatottságát.

A család februárban közleményben adott tájékoztatást a 67 éves színész egészségi állapotáról, 11 hónappal azután, hogy nyilvánosságra hozták, hogy afáziát diagnosztizáltak nála, egy nyelvi rendellenességet, amely befolyásolja a kognitív képességeit. Mint kiderült, Bruce frontotemporális demenciában szenved.

A betegség a demenciás betegségek egy ritkább válfaja, mely olyan agyi rendellenességeket jelent, melyek az agy homloklebenyét és/vagy a halántéklebenyét érinti. Ezek az agyterületek felelősek a személyiségért, a viselkedésért, a beszélt nyelvért és annak megértéséért.

Forrás:marca.com

Ajánljuk még