Baleset

Gyalogosokat sodort el egy autó a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésénél

Tiszta apja! Colin Farrell 13 éves fiával büszkélkedett

| Szerző: hirado.hu
A 46 éves filmsztárt a 13 éves Henry kísérte el az Oscar-gálára, aki szemmel láthatóan örökölte édesapja vonásait.

Nem esett messze az alma a fájától! A 46 éves Colin Farrell 13 éves fiát, Henryt vitte magával az Oscar-díjátadóra, akik az alkalomból összeöltöztek és egymáshoz passzoló Dolce & Gabbana szmokingban bűvöltek el mindenkit a bevonulás során.

A daliás duóra sokan kíváncsiak voltak, hiszen ritka alkalom, hogy Farrell nyilvánosan mutatkozik fiával. Szívmelengető volt, ahogy Colin megölelte Henryt, mielőtt pózoltak a fotósoknak.

A színész magánélete az interjúk során általában tabu, de fiairól néha-néha szívesen beszél, mivel mint említette, az apaszerep számára a legfontosabb.

Bár Farrell azt mondja, hogy a fiai nem mindig nézik meg a filmjeit, de örömmel beleszólnak abba, hogy milyen szerepben látnák őt szívesen, mivel elegük van abból, hogy odaadó apjukat negatív karakterként lássák.

“Elegük van abból, hogy én vagyok a rosszfiú. Ami a jelek szerint, a sorok között olvasva, azt jelenti, hogy szerintük rendben vagyok”

– mondta az Ellen DeGeneres Show-ban 2020-ban adott interjújában.

De a nap végén teljesen mindegy, hogy Farrell milyen szerepet játszik, legyen ő a Pingvin a Batmanben vagy Graves a Legendás állatok és megfigyelésükben, a szívéhez legközelebb álló szerep az apaság.

“Az apaság számomra a végső siker”

– mondta Farrell egy 2004-es interjúban.

Colinnak két fia van, a húszéves James Farrell a modell Kim Bordenave-től született, akinél kétévesen Angelman-szindrómát diagnosztizáltak, ami egy olyan genetikai betegség, mely elsősorban neurológiai tünetekkel, köztük szellemi visszamaradottsággal, beszédzavarral, görcsökkel és viselkedésbeli zavarokkal jár.

Kisebbik fia, Henry Tadeusz Farrell pedig a színésznő, Alicja Bachleda-Curuś való kapcsolatából született, aki viszont állandó divatkritikusa apjának, és igyekszik lebeszélni Colint a sportrövidnadrágokról, melyekben rendszeresen lefotózzák őt a lesifotósok.

Ajánljuk még