Gyász

Szívszorító búcsú: Közös sírba temetik a színésszel Tahi Tóth László özvegyét

Kiakadt a nosztalgiamérő! Hugh Grant és Andie MacDowell újra együtt

| Szerző: hirado.hu
Ennyit változtak a Négy esküvő és egy temetés sztárjai az eltelt 29 év alatt.

A 95. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadó hozta össze újra a kilencvenes évek egyik nagy filmes álompárját, Hugh Grantet és Andie MacDowellt, akik az 1994-es Négy esküvő és egy temetés című nagysikerű romantikus vígjátékban alakítottak maradandót.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FilmGirlGail (@classicfilmwatch) által megosztott bejegyzés

A két színész adta át a legjobb díszlettervezésért járó Oscar-díjat a Nyugaton a helyzet változatlan című film tervezőcsapatának, a színpadon pedig a 62 éves Hugh egy viccet is elütött arról, hogyan öregszik két nagyából egykorú ember.

„Tulajdonképpen azért vagyunk itt, hogy két fontos dolgot jelentsünk be. Az első, hogy felhívjuk a figyelmet a jó hidratálókrém használatában fontosságára. Andie az elmúlt 29 évben minden nap használt, én meg még soha. Ő még mindig lenyűgözően gyönyörű én meg inkább egy aszott mazsolára hasonlítok. A második pedig természetesen a díj átadása.”

Andie McDowell és Hugh Grant a 95. alkalommal megrendezett Oscar-díjátadón 2023. március 12-én Los Angelesben. EPA/ETIENNE LAURENT

A Négy esküvő és egy temetést anno röpke hat hét alatt forgatták le, a költsége pedig 3 millió font alatt volt. Sikere azonban világszerte elsöprő volt, összesen, 245.7 millió fontot hozott a stúdiónak, valamint Oscar-díjra is jelölték a Legjobb film és a Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában.

Kapcsolódó tartalom

Hugh Grant egyébként több figyelmet is kapott az idei Oscar-díjátadón történtek miatt. A színészt a Twitter népe komplett „idiótának” nevezte és egyéb pejoratív jelzőkkel illette, miután Grant roppant udvariatlanul viselkedett a plus size modell Ashley Grahammel, aki a vörös szőnyeges bevonulás alatt kapta el egy gyors interjúra. Ashley Graham jó kedvűen kérdezgette a színészt, aki minden kérdésre röviden és lekezelően válaszolt.

Ajánljuk még