Aktuális

Megtámadták a volt görög pénzügyminisztert, kórházba került

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A nagy áttörés helyett az anyaságot választotta Wolf Kati 

Még kislány volt, amikor a Vuk főcímdalának énekeseként a szívébe zárta az egész ország, de csak évtizedekkel később, 2010-ben tért vissza a nyilvánosság elé. Wolf Kati nagy karrier-pillanata sokáig váratott magára, de nem bánta meg, hogy annak idején a családalapítást választotta a hírnév helyett.

Wolf Kati első nagy slágere, a Szerelem, miért múlsz? a hazai rádiók egyik legtöbbet játszott dala volt. Új időszámítás kezdődött vele a kétgyermekes édesanya életében, próbák, fellépések, interjúk és különböző együttműködések töltötték meg naptárát. A siker, amitől egyszerre félt, ugyanakkor vágyott, valósággá vált, és többé nem akart már elbújni a nyilvánosság elől.

„Éveken át énekeltem különböző zenekarokban, de 28 éves voltam, amikor először szerencsét próbáltam egy tehetségkutatóban. Az élő show-ba is beválasztottak, és még az adás előtt átbeszélték velünk, mire számíthatunk mostantól. Nem álltam készen arra, amivel a nyilvánosság jár, az anyaságra viszont igen. Tudtam, hogy a zenei karrier beindítása és a családalapítás egyszerre lehetetlen küldetés, ezért visszaléptem” – emlékezett vissza Wolf Kati az M2 Petőfi TV műsorában, hozzátéve, hogy jól döntött, hogy akkor az anyaságot választotta. Mára azonban nemcsak közkedvelt, szakmai díjakkal rendelkező énekesnő, hanem az ország elsőszámú dalversenyének visszatérő zsűritagja is lett. A Dal 2023 ítésze elsősorban merészséget és elhivatottságot kíván az indulóknak, mivel saját tapasztalata szerint a tehetség önmagában nem elegendő: sok gyakorlás és a magabiztos színpadi jelentlét kell a sikerhez.

Énekelhetsz bármilyen jól, lehetsz bármilyen szép, ha nincs mögötte saját, egyedi tartalom. Hosszú út, mire egy énekes megtalálja saját magát a színpadon, de csak úgy tud hatni egy előadó a közönségre, ha ez létrejön” – szögezte le Wolf Kati, aki szerint az énekhang is egyfajta hangszer, és ő azt keresi majd, aki a legjobban tud rajta játszani, összhangban a zenészeivel. A teljes beszélgetés újranézhető a Magas és Mély Médiaklikk-oldalán, ahol 60 napig elérhetők a műsor korábbi adásai is.

Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az év dalát! Kövesd A Dal Facebook– és Instagram-oldalát, a műsor hivatalos YouTube– és TikTokcsatornáját, valamint adal.hu-t, hogy ne maradj le semmiről!

A Dal 2023 – március 11-től szombatonként 19:35-től a Dunán!

A Dal a tiéd!

Ajánljuk még