Rendkívüli

Hat halálos áldozata van egy hamburgi lövöldözésnek

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lelepleződött a Dallas színésznőjének családi titka, megdöbbentette a DNS-teszt eredménye

| Szerző: hirado.hu
Charlene Tiltonnak, aki Lucyt alakított a népszerű szappanoperában, nehéz gyermekkora volt, melynek részleteiről először mesélt.

A Dallas című sorozat 14 éven át futott, ez idő alatt pedig sorra váltották egymást a szereplők. Az egyik karakter, aki az első epizódtól majdnem a sorozat végéig szerepelt, nem más volt, mint Lucy Ewing, a bájos unoka, akit Charlene Tilton alakított.

Kapcsolódó tartalom

Bár Lucy volt Tilton leghíresebb szerepe, az évek során számos más projektben is lehetőséget kapott. A Dallas után láthattuk a The Love Boat, a Laverne & Shirley és a Murder, She Wrote című filmekben, valamint számos sorozatban is.

A most 64 éves színésznő a People magazinnak adott interjúban először mesélt nehéz gyermekkoráról és egy családi titokról, ami egy DNS-vizsgálat után jutott a tudomására. Édesanyja, Katherine a légierő egyik pilótájával kezdett el találkozgatni abban az időszakban, amikor a Pentagonban titkárnőként dolgozott. Az apa azonban Charlene születése után kikerült a képből.

„A biológiai apám nem volt rám kíváncsi, pedig tudnia kellett rólam – a Dallas óriási siker volt –, de sosem kereste velem a kapcsolatot.”

Charlene évekkel később egy DNS-teszt segítségével megtudta, hogy három féltestvére is van, akik szintén nem találkoztak az apjukkal, és azt is megtudta, hogy az apja hat hónappal a családi titok felfedezése előtt elhunyt.

Kapcsolódó tartalom

Bár a színésznőben nincs harag amiatt, hogy édesapja kimaradt az életéből, gyermekkorának drámai történései mély sebet ejtettek rajta. Édesanyjának komoly mentális problémái voltak, és Charlene mindössze ötéves volt, amikor anyja skizofréniával három évre intézetbe került, Charlenét pedig rokonoknál helyezték el.

Bár a kórház után ismét édesanyjával lakhatott, sosem élhette a gyermekek gondtalan életét, hiszen mindig is neki kell vigyáznia anyjára, aki nem igazán tudott magáról gondoskodni. Ebből a drámai helyzetből menekült Hollywood csábító mesevilága felé Tilton, aki 1978-ban végül megkapta álmai szerepét.

Charlene 1982 és 1984 között Johnny Lee countryénekes felesége volt, házasságukból született a színésznő egyetlen gyermeke, Cherish Lee énekes-színésznő. Tilton 1985-ben újra férjhez ment Domenick Allen zenészhez, de 1992-ben elváltak.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még