Baleset

Videón, ahogy a kerítésbe csapódik két egymással versenyző Ferrari

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Most először fotózták le Jeremy Rennert a balesete óta

| Szerző: hirado.hu
A színész láthatóan jobban érzi magát, miután újévkor saját hókotrója gyűrte maga alá.

Jeremy Renner, a Marvel-filmek sztárja most először mutatkozott a nyilvánosság előtt, miután súlyos sérüléseket szenvedett egy újévi hókotró balesetben a nevadai Lake Tahoe-i otthona közelében.

Az 52 éves színész egy autó anyósülésén utazott a kaliforniai Beverly Hillsben. A róla készült lesifotókon úgy tűnt Renner jobban érzi már magát, mosolygott és nevetett miközben a sofőrrel beszélgetett.

Jeremy a január 1-jei szörnyű balesete óta rendszeresen beszámol rajongóinak a felépüléséről, amely az orvosok szerint akár évekig is eltarthat. A színész mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az idő a lehető legkevesebbre redukálódjon, minden nap edz és végzi a fizikoterápiás gyakorlatokat, valamint mentális egészségére is odafigyel.

Kapcsolódó tartalom

Renner szilveszter másnapján sérült meg, miután az előző esti hóvihar eltorlaszolta az utakat. A színész unokaöccsét indult kihúzni a hóból nemrég vásárolt hókotrójával, amikor az megcsúszott és ráborult Rennerre.

A színész kis híján belehalt súlyos sérüléseibe, a kórházba kritikus állapotban szállították. Több helyreállító műtét után, Jeremyt hazaengedték, hogy otthonában lábadozzon.

Ajánljuk még