Baleset

Gázolt a vonat Fonyódon

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egyre gyanúsabbak Aaron Carter halálának körülményei

| Szerző: hirado.hu
Aaron Carter, a Backstreet Boys énekesének, Nick Carternek az öccse tavaly novemberben, a halottkém jelentése szerint, kábítószer túladagolásban hunyt el.

Aaron, aki maga is énekes volt, halála előtt állítólag többször jelezte barátainak, hogy a nyomában vannak, hogy valaki üldözi őt. Ez újabb bizonyosságot ad azoknak, akik szerint az énekes halála „gyanúsan nem áll össze”.

Miután Aaron Carter anyja megdöbbentő képeket hozott nyilvánosságra fia halálának helyszínéről, annak reményében, hogy a rendőrség bűncselekményként vizsgálja az énekes halálát, Morgan Matthews és Bryan Cassidy, Aaron barátai a Page Sixnek elmondták, hogy szerintük is tovább kellene kutakodniuk a hatóságoknak, és az énekes halálát úgy kezelni, mint lehetséges gyilkosságot.

„Az utóbbi néhány évben nagyon paranoiás volt. Folyton azt hajtogatta, hogy a nyomában vannak, hogy valaki üldözi őt. Rossz emberekkel került kapcsolatba. El akart tűnni a városból, sokáig árulta a házát.”

A két barát, Morgan és Bryan egyetért abban, hogy Aaron halála a fentiek fényében egyszerűen túl gyanús ahhoz, hogy sima túladagolás álljon a háttérben.

Kapcsolódó tartalom

A feldúlt anya szintén kitart amellett a meggyőződése mellett, miszerint a rendőrség nem akart mélyebben foglalkozni az üggyel, miután köztudott volt Aaron Carter gyógyszerekkel kapcsolatos problémája. Jane szerint fiának szándékosan olyan szert adtak el, ami a túladagolásához vezetett. Gyanúját szerinte erősít, hogy Aaron több fenyegető üzenetet is kapott.

„Továbbra is folyik a nyomozás Aaron Carter halálának ügyében. A mai napig nem találtunk bűncselekményre utaló jeleket a nyomozás során. Az elhunyt boncolásának eredményeit még várjuk”

– közölte a Los Angeles megyei seriffhivatal csütörtökön a The Timesnak adott nyilatkozatában.

Mint arról korábban beszámoltunk, Cartert 2022 novemberében holtan találták kaliforniai otthonában, sűrített levegővel teli kannákkal és receptre kapható gyógyszeres üvegekkel körülvéve. A férfi 34 éves volt.

Ajánljuk még