Rendkívüli

Baleset miatt teljes útzár van az autópályán, mentőhelikoptert riasztottak

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ez lenne a hosszú élet titka? A 97 éves Dick Van Dyke erre esküszik!

| Szerző: hirado.hu
A Halálbiztos diagnózis sztárja korát meghazudtoló formában van, majd kicsattan az egészségtől és erre meg van a maga tuti receptje.

A Mary Poppins legendája a minap egy interjúban mesélt az öregedéssel kapcsolatos félelmekről es elmondta, hogy négy dolog van, ami őt fiatalosan tartja.

Egyrészt a színész a jó génjeinek tulajdonította, hogy 97 évesen is mesésen érzi magát, másrészről pedig nem tudott elmenni szó nélkül amellett sem, hogy 51 éves felesége Arlene Silver nagyban hozzájárul ahhoz, hogy fiatalnak érezze magát.

„Az, hogy van egy gyönyörű, fiatal feleségem, aki fele annyi idős, mint én, és gondoskodik rólam, sokat segít”

– áradozott a színész, aki 11 éve él boldog házasságban Arlene-nel. Van Dyke először a 2007-es Screen Actors Guild Awards-on találkozott Silverrel. Akkoriban a férfi 81 éves volt, a nő pedig mindössze 35.

Van Dyke szerint a fent említett két hozzávalóhoz kell még egy jó adag pozitív hozzáállás, ami szerinte kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez, valamit a minden csövön hangoztatott testmozgás, aminek a színész a mintapéldája.

A színész még mindig hetente háromszor eljár edzeni és az étkezésére is odafigyel. Van Dyke elárulta, hogy vízi aerobikozik, súlyokat emel és futópadon sétál.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még