Aktuális

Videón a hajsza: autós üldözés volt Budapesten

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Exkluzív felvételek, ahova a magyar filmcsillag sosem engedett kamerát

| Szerző: hirado.hu
Piacra dobták a Golden Globe-díjas magyar színésznő egyedi, pink színűre mázolt otthonát.

Egészen pontosan 3,8 millió dollárért, azaz körülbelül 1,5 milliárd forintért került a piacra egy Palm Springs-i birtok, amely élénk rózsaszín külsővel büszkélkedhet, és egykor a néhai magyar színésznő és hollywoodi ikon Gábor Zsazsa, és idősebb nővére, Magda tulajdonában állt.

A Little Tuscany luxusnegyed tetején található, három hálószobával és öt fürdőszobával rendelkező ingatlan 360 fokos kilátást nyújt a környező hegyekre és a városra.

A történelmi belsőépítészeti jellemzőket, amelyeket a birtokon több mint 30 évig lakó nővérek saját maguk válogattak össze, még mindig az ingatlan részei.

Gábor Zsazsa filmes pályafutása 1952-ben kezdődött, két évtized alatt több tucat filmben kapott szerepet világsztárok mellett. A kritikusok szerint színészi tehetsége leginkább az 1952-ben forgatott Moulin Rouge-ban, illetve az egy évvel későbbi Liliben mutatkozott meg. Különböző országok televíziós show-műsorainak kedvelt vendége, sztárja maradt idősebb korára is.

Hírnevét nem annyira filmes szerepei, hanem házasságai, extravaganciája, szellemes mondásai alapozták meg. Összesen kilenc házasságával még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült mint a legtöbb igent kimondó díva. Utolsó férjétől, a nála 26 évvel fiatalabb Frederic von Anhalttól házastársi jogon megkapta a hercegi címet is.

A legendás magyar és hollywoodi ikon, 2016. december 18-án, 99 évesen hunyt el szívrohamban egy Los Angeles-i kórházban.

Ajánljuk még