Videó

Így lőtték le az amerikaiak a kínai kémléggömböt

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Levélben kért bocsánatot a királyi család tagja

| Szerző: hirado.hu
A megható üzenet mélyen megérintette a levél címzettjét.

Tavaly decemberben arról számoltak be, hogy Zsófia wessexi grófnő, a néhai II. Erzsébet királynő legkisebb fiának felesége állítólag kritikával illette a Royal Variety egyik műsorát, amelyet Frank Skinner, David Baddiellel és a Lightning Seedsszel adott elő.

Zsófia wessexi grófnő és Ian Broudie, David Baddiel, valamint Frank Skinner a Royal Variety adománygyűjtő esten 2022. december 1-jén (Fotó: David Parry-WPA Pool/Getty Images)

A 66 éves Frank a történtekről egy rádióműsorban mesélt, amely nyilvánvalóan a grófnő fülébe is eljutott. Zsófia ezután azonnal tollat és papírt ragadott, hogy egy személyes, kézzel írt levélben kérjen bocsánatot az előadóművésztől.

„Kaptam egy nagyon kedves üzenetet a héten valakitől, akiről korábban a rádióműsorban beszéltem. Az egyik legszebb dolog, amit valaha kaptam, kézzel írt és kedves. Nagyon örültem neki, és roppant szép gesztusnak tartom.”

Zsófia wessexi grófnő 2022. december 1-jén (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Frank, hogy a történet kerek legyen, hozzátette, hogy Zsófia biztosan nem fogalmazott volna meg se vele, se senkivel szemben szándékosan bántó kritikát, és megérti, hogy miért érezhette magát a wessexi pár kényelmetlenül a Royal Varietyn.

„Ők ketten nem nagyon szoktak ilyen eseményekre járni, most azonban különböző okokból kifolyólag nem volt a királyi családból kinek eljönnie az éves jótékonysági műsorra, és őket küldték, ami fantasztikus, hiszen itt az ideje, hogy a világ jobban megismerje őket.”

Wessex grófja és grófnéja első alkalommal képviselte a királyi családot a Royal Albert Hallban megrendezett Royal Variety előadáson.

II. Erzsébet királynő szeptemberben bekövetkezett halála óta Eduárd herceg és Zsófia egyre nagyobb felelősséget vállalnak, és egyre nagyobb szerepet töltenek be a nyilvános megjelenéseken.

Eduárd herceg, Wessex grófja és Zsófia wessexi grófné 2022. december 1-jén (Fotó: David Parry – WPA Pool/Getty Images)

A közelmúltban Zsófia egyre több önálló programban vesz részt, nemrég állami gondozásban élő gyermekekkel nézte meg a londoni állatkert új kiállítását, előtte pedig fogyatékkal élő gyerekeket látogatott meg Surrey megyében.

Katalin hercegné után, Zsófia örvend a legnagyobb népszerűségnek hazájukban, nem csoda hát, hogy a rajongók és a királyi családban többen is „követelik”, hogy a wessexi grófnét emeljék magasabb rangra.

Ajánljuk még