Fontos

Orbán Viktor jó hírt közölt a nyugdíjasokkal

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Keanu Reevesnek köszönheti élete legnagyobb sztoriját egy kis kocsma szakácsa

| Szerző: hirado.hu
Egy angliai pubba tért be két ismerősével a hollywoodi sztár, akit aztán a konyhában lepte meg a dolgozókat.

A hollywoodi sztár, Keanu Reeves szombaton egy helyi tradicionális pub napját dobta fel, amikor betért egy kis sült halra és krumplira a személyzet és a vendégek legnagyobb meglepetésére. A Mátrix és a John Wick sztárja az angliai Tringben, a The Robin Hoodban ebédelt, mielőtt a személyzettel pózolt volna.

A kocsma Facebook-oldalán közzétett képhez a következőket írta: “Szóval a mai ebédnél volt egy meglepetésvendégünk… Annyira kedves volt.”

Kapcsolódó tartalom

A dogozók a Wales Online szerint először el sem akarták hinni, hogy valóban egy hollywoodi sztár tért be hozzájuk, végül azonban egy fiatal alkalmazott vette a bátorságot és megkérdezte Reevestől, nem bánná-e ha készülne egy kép a dolgozókkal. Kenau persze rögtön igent mondott, bement a konyhába, mindenkivel kezet fogott, és örömmel pózolt egy közös fotóhoz.

“Szürreális volt, hogy halat sütök Keanu Reevesnek”

– mondta a hely szakácsa, aki azóta is alig hiszi el, a történteket. A színész állítólag nagyon közvetlen és kedves volt, mindenki napját bearanyozta.

A színész két ismerősével ült be a helyi pubba, de egyelőre nem tudni, hogy üzleti út, egy jövőbeli projekt vagy csupán magánlátogatás miatt látogatott-e el a hertfordshire-i kisvárosba.

Forrás: Walesonline

Ajánljuk még