Rendkívüli

Újabb megrázó felvételek érkeztek: az autópályát is feltépte a földrengés

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hihetetlen! Emiatt késte le a Grammy-díjátadót Beyoncé

| Szerző: hirado.hu
Hiába várták a színpadon az énekesnőt, hogy átvegye a díját.

Beyoncé lemaradt az este első díjátadásáról a 2023-as Grammyn, mert dugóba került az aréna előtt.

Adele, Beyoncé és Lizzo a 65. alkalommal megrendezésre kerülő Grammy-díjátadón Los Angelesben 2023. február 5-én. (Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images)

Miután az énekesnő elnyerte a legjobb R&B dalnak járó díjat, Terius Nash és Nile Rodgers a színpadra sietett, hogy átvegye a díjat a nevében.

Nash beszédében röviden megköszönte a közönségnek, majd az est házigazdásja, Trevor Noah közbelépett, hogy magyarázattal szolgáljon.

Beyoncé a 65. alkalommal megrendezésre kerülő Grammy-díjátadón Los Angelesben 2023. február 5-én. (Photo by Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

„Beyoncé úton van, tényleg! A Grammy Los Angelesben való megrendezésének előnye, hogy mindenki itt lehet, a hátránya, hogy meg kell küzdeni a városi forgalommal.”

Noah ezután elmondta, hogy Beyoncé minden idők legtöbb Grammy-díjának egyik bezsebelője Solti György magyar karmesterrel holtversenyben.

Beyoncé a 65. alkalommal megrendezésre kerülő Grammy-díjátadón Los Angelesben 2023. február 5-én. (Photo by Francis Specker/CBS via Getty Images)

Az énekesnő nem sokkal később megérkezett és az asztalánál adták át neki az őt megillető díjat. Beyoncé továbbá átvehette a a legjobb dance/elektronikus felvétel és a legjobb hagyományos R&B előadás díját is. Összesen kilenc díjra jelölték.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még