Rendkívüli

Szabadon engedték a brüsszeli korrupció egyik gyanúsítottját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Adele szerelme a Grammyn „húzott be” Dwayne Johnsonnak

| Szerző: hirado.hu
Egyelőre nem tudni mi okozta a „konfliktust” Dwayne Johnson és az énekesnő kedvese között.

Hatalmas partival ünnepelték a tegnap esti 65. Grammy-díj-átadó gálát. Ahogy az lenni szokott, a sztárvilág színe-java, énekesek és színészek is megjelentek a neves eseményen.

Adele a 65. alkalommal megrendezett Grammy-díj-átadón Los Angelesben 2023. február 5-én (Fotó: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

Az egyik asztalnál azonban elszabadulni látszottak az indulatok. Az ominózus jelenetben Adele és párja, a sportügynök Rich Paul, valamint Dwayne Johnson, alias a Szikla vettek részt.

Arról nincsenek információk, hogy pontosan miért, vagy mi váltotta ki, de egy ponton Adele kedvese felpattant a helyéről és látványos ütőmozdulatot intézett az új Jumanji-filmek sztárjának arca felé. Dwayne mindössze egy szkeptikus pillantással reagált Rich Paul közeledésére, amit az esemény egyik fotósa megörökített.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) által megosztott bejegyzés

A képen az aranytorkú énekesnő, Adele majd kipukkad a nevetéstől, így minden bizonnyal a fiúk között csak némi mókáról lehetett szó, a fotó mindenesetre tarolt az interneten, és több oldal latolgató szavazást indított, hogy vajon ki kerülne ki győztesként, ha ökölpárbajra kerülne a sor: Dwayne The Rock Johnson vagy Rich Paul?

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még