Fontos

Erős szélvihar csap le az országra

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nicolas Cage elárulta, amit eddig senki sem tudott a karrierjéről

| Szerző: hirado.hu
Most derült ki, mennyit segített a néhai énekes a filmcsillag karrierrében.

Soha nem alakított két egyforma karaktert Nicolas Cage, minden szerepében sikerült megújulnia, és ezt David Bowie-nak köszönheti, aki egyszer azt mondta neki, ne hagyja magát elkényelmesedni. És valóban, Cage kapott már Oscart drámai alakításért (Las Vegas, végállomás), hatalmas sikerrel alakított akcióhősöket (Fegyencjárat, Ál/Arc), játszott szuperhősös paródiában is (Ha-Ver).

Nicolas Cage a Butcher’s Crossing premierjén a Torontói Filmfesztiválon 2022. szeptember 9-én. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

„Egyszer megkérdeztem David Bowie-t: hogyhogy mindig képes vagy újradefiniálni magad? Azt felelte erre ez a bölcs ember: soha nem hagyom belekényelmesedni magam abba, amit csinálok. Egy életre megfogadtam a tanácsát. Ha találkozom egy projekttel, tudnom kell, hogy képes vagyok-e hozzátenni valamit. Hogy honnan jön mindez? Nagy rejtély. Magam sem tudom”

– mesélte Cage a ScreenRantnek.

Cage következő filmjében is újradefiniálja magát, ugyanis Dracula grófot alakítja, akitől a személyi asszisztense, Renfield (Nicholas Hoult) menekülni szeretne, mert mérgező főnőknek tartja.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még