Időjárás

Az egész országra lecsapott a szélvihar – ebben a városban volt a legrosszabb a helyzet

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy jósnőnek köszönheti élete egyik legnagyobb szerencséjét Matthew McConaughey

| Szerző: hirado.hu
A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt megváltoztatta Matthew McConaughey karrierjét - és ezt egy jósnőnek köszönheti.

Az 53 éves színész nemrég a Vanity Fairnek elmondta, hogy éppen azon gondolkodott, hogy részt vegyen-e a 2003-as romantikus vígjátékban, amikor jelet kapott az univerzumtól.

„Emlékszem, hogy egy este a Sunset Boulevardon sétálva gondolkodtam azon, hogy elvállaljam-e vagy sem. Hirtelen a semmiből odajött hozzám ez a fickó és így szólt: Jósolhatok neked?” – emlékezett vissza a színész.

„Azt mondtam: Igen, ember. Persze. És ezt válaszolta: Van egy film, amit éppen most fontolgatsz. Egy romantikus vígjáték. Meg kell csinálnod, különben életed végéig bánni fogod. Nagyszerű, hihetetlen élmény lesz, és egy csomó pénzt fog hozni.”

Matthew McConaughey és Kate Hudson a Golden Globe díjátadón. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

McConaughey kezdetben azt hitte, hogy a stúdió bérelte fel a titokzatos férfit, hogy így vegyék rá a filmre, és szkeptikusan állt a dologhoz, mégis megfogadta a jósnő tanácsát.

„Nevettem a gondolaton, de arra is emlékszem, hogy a hatására tényleg megfontoltam. Azt hiszem, másnap el is fogadtam az ajánlatot” – mondta az Oscar-díjas színész.

Kapcsolódó tartalom

McConaughey ikonikus alakítását azonban nem csak a jósnőnek köszönhetjük.

Kate Hudson szerint eredetileg Gwyneth Paltrow-t szánták Andie Anderson szerepére.

Miután azonban a dolog meghiúsult, és Hudson elfogadta a szerepet, ő volt az, aki azt javasolta, hogy McConaughey játssza el Benjamin Barry-t.

Ajánljuk még