Aktuális

Személyautó és tehergépkocsi ütközött, az autó sofőrje meghalt

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Priscilla Presley-t sokkolta elhunyt lánya végrendelete, megtámadta a bíróságon

| Szerző: hirado.hu
Bírósági beadványban támadta meg Priscilla Presley január közepén elhunyt lánya, Lisa Marie Presley végrendeletét.
Priscilla Presley és  Lisa Marie Presley 2015-ben (Fotó: Getty/Bryan Steffy/WireImage)

Priscilla Presley, a rock’n’roll legenda Elvis Presley volt felesége jogi úton támadta meg néhai lányuk, Lisa Marie Presley végrendeletének érvényességét. A beadvány szerint a 2016-os módosítás több furcsaságot is tartalmaz. Elírták Priscilla nevét, továbbá Lisa Marie aláírása sem egyezik a megszokott szignójával. Az asszony ügyvédei továbbá azzal érveltek, hogy a módosítást sem tanúval, sem pedig közjegyzővel nem hitelesítették.

Ahogy arról korábban írtunk, Lisa Marie Presley, a házaspár egyetlen gyermeke 54 éves korában, január 12-én szívroham következtében hunyt el.

Priscilla Presley, Lisa Marie és Elvis Presley (Fotó: Getty/Magma Agency/WireImage)

Kapcsolódó tartalom

A Los Angeles-i legfelsőbb bírósághoz benyújtott beadvány Lisa Marie végrendeletének 2016-os módosítását vitatja, amely eltávolította Priscillát a hagyatékkezelői posztról. Azaz Lisa Marie visszavonta, hogy halála estén anyja rendelkezhessen vagyona felett, és helyette két gyermekét – Riley Keought és az azóta 2020-ban elhunyt Benjamin Keought nevezte meg kedvezményezettnek.

„Az állítólagos 2016-os módosítást érvénytelennek kell tekinteni, és a 2010-ben módosított és teljes egészében újrafogalmazott végrendelet az irányadó és mérvadó dokumentum, és annak feltételeit kell kezelni” – áll a bírósági beadványban.

A 77 éves nő ügyvédei azt is elmondták, hogy az anya csak Lisa Marie halála után szerzett tudomást az állítólagos módosításról.

A jogi kifogás szerint Presley asszony azzal érvel, hogy a módosítást soha nem adták át neki, ahogy azt a végrendelet előírta.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Priscilla Presley (Fotó: MTI/AP/John Amis)

Forrás: BBC

Ajánljuk még