Aktuális

Harc egy 3 napos csecsemő életéért: Székesfehérváron megtörtént minden szülő rémálma

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszületett a megcsalási botrányba keveredett Adam Levine harmadik gyermeke

| Szerző: hirado.hu
A Maroon 5 frontemberének és gyönyörű modell feleségének családja öt főre bővült.

Világra jött az egykori Vicroria’s Secret angyal és Adam Levine harmadik közös gyermeke – hozta nyilvánosságra a People magazin, a pár azonban még nem kommentálta a híreket.

2020 szeptemberében röppent fel a hír, hogy a 34 éves modell harmadik gyermekét várja, ugyanabban a hónapban, amikor férje beismerte, hogy flörtölő üzeneteket váltott különböző nőkkel.

Az énekes állítólagos szeretője, Sumner Stroh egy TikTok videóban leplezte le egy éven át tartó viszonyát Adammel. A modell állítása szerint kapcsolatuk nem csak az interneten zajlott, személyesen is többször találkoztak, amit az énekes egyébként tagadott.

„Nem gondoltam át, amikor a feleségemen kívül mással is flörtölős hangnemet ütöttem meg. Nem volt viszonyom, ennek ellenére átléptem a határt életem egy rossz időszakában.”

A nehéz időszak ellenére, a sztárpár rendezte sorait és a modell teljes vállszélességgel kiállt férje mellett. Adam és Behati 2012-ben ismerkedtek meg, majd a következő évben az énekes féltérde ereszkedett. A pár 2014 nyarán házasodott össze, két évvel később megszületett első gyermekük Dusty, majd újabb két év múlva Gio.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még