Aktuális

Harc egy 3 napos csecsemő életéért: Székesfehérváron megtörtént minden szülő rémálma

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megdobbantják a női szíveket Harrison Ford fiatalkori fotói

| Szerző: hirado.hu
A most 80 éves filmcsillag fiatalkori fotóját látva semmi kétség afelől, hogy Harrison Ford kora egyik legnagyobb szívtiprója volt.

Harrison Ford fiatalkori fotóit bárki szívesen elnézegeti, csibész mosolya és kidolgozott izomzata megdobogtatja a női szíveket. Azonban nem kell messzire mennünk, hogy ismét fiatalon láthassuk a színészt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés

Az Indiana Jones legújabb részében ugyanis a most 80 éves Ford évtizedekkel fiatalabbnak tűnik majd az ötödik Indiana Jones filmben, köszönhetően a fiatalító technológiának.

Erre azért volt szükség, mert a franchise ötödik és egyben utolsó része nyolc évvel az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói után játszódik majd. A film óta közel négy évtized telt el, ami alatt Ford is megöregedett. A most 80 éves színészt vizuális effektekkel, különféle szoftverekkel és a róla készült korábbi felvételekkel fiatalították meg.

A színész már korábban tisztázta a rajongókkal, hogy ez lesz az utolsó filmje a franchise-ban, többet nem ölti magára a legendás régész professzor kalapját.

Az ötödik film forgatása minden volt, csak nem éppen zökkenőmentes. Hónapokig tartó szünet következett, miután Ford több kaszkadőr sérülést szenvedett, és a stáb egyik tagját 2021 novemberében holtan találták a forgatáson Marokkóban.

Az ötödik és egyben utolsó Indiana Jones film 2023. június 30-án kerül a mozikba.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="9097174" align="aligncenter"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/01/GettyImages-1091752816-scaled-e1675167420162-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még