Videó

Szökött tigrist filmeztek le az irodaházak között

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rohamosan romlik Tom Selleck állapota

| Szerző: hirado.hu
A rajongók aggódnak a 78 éves hollywoodi színész egészsége miatt, miután egy sor pletyka kapott szárnyra arról, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Tom Selleck a 80-as években a Magnum P.I. című bűnügyi drámában játszott, és vastag bajusza egész karrierje során védjegyévé vált. A színész számos klasszikus hollywoodi sikerfilmben szerepelt, többek között a Három férfi és egy bébi című filmben Ted Danson és Steve Guttenber oldalán.

A fiatalabb generációk a Jóbarátok című sikervígjátékból ismerhetik, amiben Richard Burke-öt alakította, Monica Geller idősebb szerelmét.

Azonban annak ellenére, hogy még mindig aktívan színészkedik, a rajongók aggódni kezdtek, miután olyan pletykák terjedtek el, hogy a sztár egészségi állapota megromlott.

Bénító ízületi gyulladás

A Blue Bloods 1. évadának 2010-es debütálása óta a rajongók azon tűnődtek, hogy a 78 éves Selleck miért sántít járás közben.

Több hírügynökség is felkapta a National Enquirer 2019-es cikkét, miszerint a színész nehézkes járása a bénító ízületi gyulladás miatt van, azonban a kétgyermekes családapa soha nem ismerte el, hogy bármilyen krónikus betegségben szenvedne.

A National Enquirer szerint egy forrás a Blue Bloods forgatásáról azt mondta, hogy az egészségügyi problémáit évekig titokban tartotta.

Egy másik bennfentes pedig azt állította, hogy a sztár erős szteroidokat szedett, hogy leküzdje az ízületi gyulladással folytatott hosszú küzdelmét, amely hatással volt a mozgására.

Öregedés

A pletykák továbbá arról is szóltak, hogy Selleck visszavonul, és végleg maga mögött hagyja a népszerű rendőrdrámát, a Blue Bloodsot.

Az OK! magazin arról számolt be, hogy a Magnum sztárja belefáradt a hollywoodi őrlődésbe, és most a visszavonulást fontolgatja, mivel az állóképessége már nem olyan, mint fiatalabb korában és ez megnehezíti a forgatásokat.

A hírekkel ellentétben azonban Selleck képviselője és maga Tom is tagadta a nyugdíjazásáról szóló pletykákat.

Kapcsolódó tartalom

Látási problémák

Ugyancsak a National Enquirer számolt be arról, hogy a színész látási problémákkal küzd. Mindezt arra alapozta, hogy egy forrásuk kiszúrta Sellecket Los Angelesben egy szemspecialista rendelőjében.

Az ízületi gyulladásra szedett szteroidok valóban okozhatják a szem megbetegedését, amiről egy szemész orvos beszélt a lapnak.

„A puffadt tekintet annak a jele is lehet, hogy szteroidokat szed. A gyógyszer mellékhatásai közé tartozik a szürkehályog és a zöldhályog, legrosszabb esetben pedig vakság is bekövetkezhet.”

Selleck képviselője reagált az állításokra, és elmondta, hogy a színész kiváló egészségnek örvend.

Array
(
  [replacement] => 
		
		

  [shortcode] => 
		
		

  [title] => Fotó: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images
  [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/01/GettyImages-93666572-689x1024.jpg
  [alignment] => aligncenter
)
Array
(
  [replacement] => 
		
		

  [shortcode] => 
		
		

  [title] => Fotó: CBS via Getty Images
  [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/01/GettyImages-1234136766-1024x688.jpg
  [alignment] => aligncenter
)
Array
(
  [replacement] => 
		
		

  [shortcode] => 
		
		

  [title] => Fotó: Paul Drinkwater/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images
  [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/01/GettyImages-143480033-672x1024.jpg
  [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még