Fontos

TOP 10: itt volt ma hajnalban a leghidegebb

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elhunyt a Last of Us és a Marvel színésznője

| Szerző: hirado.hu
A rákbetegséggel vívott harcot követően, 45 éves korában elhunyt Annie Wersching.

Meghalt Annie Wersching, aki a Last of Us videójátékban Tess hangját kölcsönözte, de a legtöbben a 24 című akciódráma-sorozatban Kiefer Sutherland oldalán láthatták Renee Walker FBI-ügynök szerepében.

A színésznő vasárnap reggel halt meg Los Angelesben a rákbetegséggel vívott harcot követően. Férje, Stephen Full a nyilatkozatban tájékoztatta a rajongókat.

„Egy üres lyuk tátong ma a családunk szívében, de az ő emléke fogja betölteni. A legegyszerűbb pillanatokban is megtalálta a csodát. Megtanított minket, hogy ne várjunk arra, hogy a kaland megtaláljon minket, nekünk kell utána mennünk. Ő volt a lecsodálatosabb ember, akit valaha ismertem.”

Stephen Full és Annie Wersching a Santa Clarita Diet premierjén 2019. március 28-án. (Photo by Amanda Edwards/WireImage)

A Deadline értesülései szerint a színésznőnél 2020-ban diagnosztizálták a betegséget, de azt nem pontosították, hogy milyen típusú rákkal küzdött.

A 24 mellett Wersching olyan sorozatokban is szerepelt, mint a Marvel Runaways, a Star Trek: Picard vagy a Vámpírnaplók.

A színésznő és a szintén színész Stephen Full 2009 óta házasok, kapcsolatukból három gyermekük született, a most 12 éves Freddie, a 9 éves Ozzie és a 4 éves Archie.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még