Fontos

Amerikai külügyi államtitkár: Örülünk, hogy az Északi Áramlat 2 egy fémdarab a tengerfenéken

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Semmit sem változott a telenovellák királynője – Tíz évet is letagadhatna a Rosalinda szépsége

| Szerző: hirado.hu
Thalia Sodi nem csak Latin-Amerikában, de Magyarországon is nagy rajongóbábtorral rendelkezett a 2000-es évek elején, köszönhetően népszerű szappanoperáinak.

A 2000-es években Magyarországon virágkorukat élték a dél-amerikai sorozatok, így lett itthon is különösen népszerű Thalia Sodi, aki a Rosalinda és a Marimar című szappanoperák főhősnőit alakította. Hazájában a telenovellák királynőjének tartják, de megkapta a szépség császárnője nevet is, amit látva a fotóit, valóban kiérdemelt. Tíz évet biztosan letagadhatna, senki sem mondaná meg róla, hogy 51 éves.

Bár Thalia neve hazánkban leginkább tévés karaktereivel forrt össze, valójában igazi popikon, 2009-ben az egyik legkeresettebb latin művész volt az interneten, sőt, évekkel ezelőtt a harmadik legnépszerűbb Mexikói nőnek választották.

Több mint 50 millió albumot adott el világszerte, Primera fila című koncertalbuma Mexikóban elérte a legmagasabb, gyémántlemez minősítést. Egyúttal Thalia az első mexikói énekesnő, aki csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán.

Kattintson a galériára!

Az énekes-színésznő 2000-ben ment hozzá a nála 22 évvel idősebb zenei producerhez, Tommy Mottolához, kapcsolatukból pedig két gyermekük született: lányuk Sabrina 15, fiuk Matthew 11 éves.

Thalia napjainkban inkább énekesi karrierjét egyengeti, műsorvezetőként tűnik fel a képernyőkön, de üzletasszonyként is sikeres, több saját nevével fémjelzett divatmárkát indított útjára.

Tommy Mottola és Thalia Sodi két gyermekükkel (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)
Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Thalia Sodi (Fotó: Rodrigo Varela/Getty Images for The Latin Recording Academy)
    [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2023/01/GettyImages-1442376250-701x1024.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még