Aktuális

Üzent a kormányülésről Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb vihart kavart Harry és Meghan sorozata

| Szerző: hirado.hu
A Harry és Meghan Netflix-sorozatának rendezője azt állítja, hogy a Buckingham-palota megpróbálta „lejáratni” a sussexi pár bombasztikus állításait.

Liz Garbus a Vanity Fairnek adott interjújában azt állítja, hogy felvették a kapcsolatot a sorozat kapcsán a palotával, hogy kommentárt kérjenek, de nem kaptak választ a megkeresésre. Ezzel szemben a Buckingham-palota azt közölte, hogy nem történt semmilyen fajta megkeresés a Netflix részéről.

„A Buckingham-palota például azt állította, hogy nem kerestük meg őket. Azért tették ezt, hogy lejárassanak minket, és azzal, hogy lejáratnak minket, a műsor tartalmát, valamint Harryt és Meghant is lejáratják”

– mondta Liz az interjúban.

A doku-sorozat megjelenése óriási szócsatát váltott ki arról, hogy a királyi család kapott-e esélyt arra, hogy megfelelően reagáljon a Sussexék által tett néhol vérlázító állításokra.

Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiában az Invictus Games játékokon. EPA/SEM VAN DER WAL

Egy forrás ragaszkodott ahhoz, hogy a családdal nem vették fel a kapcsolatot. A Netflix forrása erre visszavágott, és azt állította, hogy a király és a walesi herceg kommunikációs irodájával előzetesen felvették a kapcsolatot, és lehetőséget kaptak arra, hogy reagáljanak Harry és Meghan sorozatában elhangzott vádakra.

A Kensington-palota ezután azt válaszolta, hogy egy harmadik féltől származó produkciós cégtől kaptak e-mailt, nem pedig az Archewelltől vagy a Netflix-től. A walesi herceg képviselői ezután felvették a kapcsolatot sussexi párral és a streaming-óriással, hogy ellenőrizzék, valódi-e az üzenet, de nem kaptak választ.

Kapcsolódó tartalom

A Vanity Fair riportja Harry Spare című memoárjának kapcsán készült.

A könyv megjelenése egybeesett Harry népszerűségének történelmi mélypontra zuhanásával, miután az emlékirataiban elhangzottak – mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban – sokaknál kiverték a biztosítékot.

Ajánljuk még