Legfrissebb

Üzent a kormányülésről Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Pamela Anderson lerántotta a leplet a Sylvester Stallonétól kapott tisztességtelen ajánlatról

| Szerző: hirado.hu
A Baywatch szőke ciklonja meglepő dolgot árult el az akciófilmsztárról.

A 90-es évek végének és a 2000-es évek elejének egyik legtöbbet emlegetett híressége Pamela Anderson, aki abszolút mindenhol ott volt abban az időszakban.

Mindannyian ismerjük a történetet, hogyan küzdött a médiával, miután a Tommy Lee-vel készített házivideója nyilvánosságra került. Az egykori Playboy-nyuszi azonban szeretett volna egy esélyt arra, hogy saját történetét mesélje el, amit a Netflix lehetővé is tett számára. Anderson a Pamela, A Love Story című saját dokumentumfilmjében kendőzetlenül mesél magánéletéről és több meglepő részletet is tartogat a nézők számára, ezek közül egy, amely Sylvester Stallone-t érinti, most kiszivárgott.

Pamela Anderson szerint Sylvester Stallone otthont és luxusautót ajánlott neki, hogy legyen az első számú barátnője. Egy ajánlatot, amit mint tudjuk, Pamela Anderson visszautasított. Az eset akkor történt, amikor Anderson még csak bontogatta szárnyait a filmiparban.

„Felajánlott nekem egy lakást és egy Porschét, hogy legyek az első számú barátnője. Én meg azt kérdeztem, hogy miért van második számú is? Erre ő azt válaszolta, hogy ez a legjobb ajánlat, amit kaphatok, mert most már Hollywoodban vagyok. De én szerelemre vágytam, ebből nem engedtem, ennél kevesebben nem akartam.”

Kapcsolódó tartalom

Pamela kiszivárgott állítását azonban Stallone képviselői határozottan cáfolják.

Amellett azonban nem lehet elmenni szó nélkül, hogy a színésznek már eddig is komoly házassági problémái voltak a feleségével. Sly-nak nincs más lehetősége, mint tagadni ezeket az állításokat, még ha igazak is.

Ajánljuk még