Fontos

Megvan, mikor lesz Orbán Viktor évértékelője

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszületett az örökösnő első gyermeke - Paris Hilton tüneményes fotóval jelentette be

| Szerző: hirado.hu
Paris Hilton anya lett, megszületett férjével, Carter Reummal közös első gyereke.

Derült égből villámcsapásként jelentette be kedden Paris Hilton, hogy férjével szülői örömök elé néznek, ugyanis béranya segítségével megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú.

A 41 éves Hilton-örökösnő egy Instagram fotóval árulta el az örömteli gólyahírt: „Szavakkal már most kifejezhetetlen a szeretetünk.”

„Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és annyira boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk. Annyira izgatottak vagyunk, hogy együtt alapíthattuk meg a családunkat, és a szívünk majd szétrobban a szeretettől a kisfiunk iránt”

– mondta Hilton a PEOPLE-nek adott nyilatkozatában.

Carter Reumnak a most született kisfiú a második gyermeke. A tőkebefektetőnek egy korábbi kapcsolatából, a realitysztár Laura Bellizzivel már van egy 10 év körüli gyereke, akit csak egyszer látott. Noha Carter támogatja a gyermeket, nincs vele hagyományos apa-lánya kapcsolata.

Kapcsolódó tartalom

A baba érkezése előtt Hilton nem csinált titkot abból, hogy Reummal saját családot szeretnének alapítani.

A múlt hónapban Paris megosztotta, hogy ő és férje már 2020-ban elkezdték mesterséges megtermékenyítés folyamatát, még azelőtt, hogy a férfi egyáltalán megkérte volna a kezét.

Ajánljuk még