Aktuális

Brendan Fraser megkaphatja az első Oscarját – ők az idei Oscar-díj jelöltjei

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szavazzon! Ön szerint ki került fel méltatlanul az Arany Málna legrosszabb színészei közé?

| Szerző: hirado.hu
Hollywood citromdíjára jelölték a kétszeres Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színészt, valamint az igen népszerű amerikai énekest is.

Az Arany Málna díjat – melyet gyakran neveznek citromdíjnak is – 1980-ban alapította John Wilson vágó és zeneszerző azzal a céllal, hogy az előző év legrosszabb filmjeit és alakításait jutalmazzák. A győztesek aranyfestékkel lefújt málnaszemet ábrázoló szobrot kapnak trófeaként az évente megrendezett ceremónián, amelyet mindig az Oscar-gála előestéjére időzítenek. A díj jelöltjeit és győzteseit online szavazással állapítják meg. A díjazottak ritkán jelennek meg az ünnepélyes díjkiosztón.

A jelöltek nevét hétfőt tették közzé a szervezők.

Az Oscar undok rokonának nevezett Arany Málna díjra Tom Hanks három jelölést is kapott idén. Kettőt rögtön az Elvisért: a legrosszabb epizódszereplőként és a legrosszabb szereplőpárosként is. A Disney új Pinokkiója, amit Guillermo del Toro rendezett, hat kategóriában esélyes az Arany Málnára. Hanks a klasszikus új adaptációjában nyújtott alakításáért a legrosszabb színész trófeáját is elviheti.

A legrosszabb színész Arany Málna díjára esélyes Tom Hanks mellett Sylvester Stallone, a Szamaritánus című filmben nyújtott alakításáért, Pete Davidson, aki a Marmaduke című animációs vígjátékban kölcsönözte a hangját a főszereplőnek. Többek között esélyes még a citromdíjra Machine Gun Kelley, aki a Jó gyászolást című filmet rendezte, írta, valamint szerepelt is benne, valamint Jared Leto, aki a Morbiusban nyújtott alakításáért került fel a listára.

Ön egyetért a jelöltek listájával? Szavazzon!

A többi Arany Málna-jelöltet ide kattintva láthatja.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még