Fontos

Látványos videókon az embercsempészek elfogása a magyar határon

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jeremy Renner hátborzongató részletet osztott meg a balesetéről

| Szerző: hirado.hu
A színész elárulta, hogy mennyi csontja tört össze miután hókotrója maga alá temette szilveszterkor.

Bosszúállók színésze szörnyű balesetet szenvedett január elején, mentőhelikopterrel szállították kórházba súlyos sérülései miatt. Renner szó szerint összetört, miután a meghibásodott hókotrója maga alá temette. A színész emellett még komoly nyílt törést is szenvedett a lábán, és ha nincs a szomszédja, aki elszorítja a sebet, Renner komoly eséllyel elvérzett volna a többméteres hóban, mivel a megyében hatalmas vihar tombolt az éjszaka.

„Reggeli torna, fogadalmak…minden megváltozott ebben az újévben. Több mint 30 törött csontom fog összeforrni, erősebbé válni, pontosan úgy, ahogy a szeretet és a kötelék a családommal és a barátaimmal”

– írta Renner egy kórházi fotó mellé, amelyen éppen egy orvos tornáztatja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

A kommentek között a Bosszúállók sztárjai, Chris Hemsworth és Chris Evans siettek, hogy szeretetüket és támogatásukat küldjék színésztársuknak, de Jason Momoa, Gwen Stefani, James Gunn és még sokan mások is hozzászóltak Renner posztjához.

Kapcsolódó tartalom

Néhány nappal ezelőtt a TMZ hozta nyilvánosságra azt a rögzített segélyhívást, amelyen hallható, hogy a színésznek milyen iszonytatos fájdalmakkal kellett megküzdenie.

Ajánljuk még