Aktuális

Vonattal ütközött a lövöldözés elől menekülő férfi

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Axl Rose búcsúja könnyeket csalt a szemekbe – végső nyugalomra helyezték Lisa Marie Presley-t

| Szerző: hirado.hu
Guns N’ Roses énekese zongorakíséret mellett adta elő a November Rain című dalát vasárnap Gracelandben, ahol Elvis egyetlen lányától, Lisa Marie Presley-től búcsúzott a család és a barátok.

Vasárnap eltemették a szívmegállás következtében 54 évesen elhunyt Lisa Marie Presley-t. A család és a barátok Gracelandben gyűltek össze, hogy búcsút vegyenek Elvis egyetlen lányától, aki két évvel azután hunyt el, hogy fia, Benjamin 27 évesen öngyilkos lett.

Lisa Marie Presley temetésén édesanyja, Priscilla Presley mondott beszédet (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Lisa Marie-t apja és a többi elhunyt családtag mellett helyezték örök nyugalomra a memphisi kastélyban. Édesanyja, Priscilla Presley – aki akkor vált el Elvistől, amikor lányuk négyéves volt – sírva olvasta fel Az öreg lélek című verset, melyet a The Sun szerint Lisa Marie 14 éves lánya, Harper írt.

“Egy összetört szív volt az, ami a halálát okozta” – szólt a a költemény utolsó sora.

@hirado.hu Eltemették Lisa Marie Presley-t #hiradohu#nekedbe#hírek#lisamariepresley#fyp#fy#foryou#foryoupage#graceland#priscillapresley#usa#news#tennessee ♬ eredeti hang – hirado.hu – hirado.hu

Lisa Marie legidősebb lánya, a 33 éves színésznő, Riley Keough végül nem szólalt fel a temetésen, túlságosan megtörte a gyász, amit tovább fokozott, hogy első gyermeke, aki a legnagyobb titokban a napokban jött világra, már nem ismerheti meg a nagymamáját.

Lisa Marie Presley síremléke közvetlenül fia, Benjamin síremléke mellett kapott helyet (Fotó: Jason Kempin/Getty Images)

Riley helyett férje, Ben Smith-Petersen olvasta fel a gyászbeszédet:

“Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy a szeretet az egyetlen dolog, ami számít ezen a világon. Köszönöm, hogy olyan keményen küzdöttél mindannyiunkért”.

A temetésen beszédet mondott továbbá András herceg egykori felesége, Sarah Ferguson is, aki Lisa Marie közeli barátja volt. Soraiban a néha királynőt, II. Erzsébetet idézte:

“Néhai anyósom mindig azt mondta, hogy semmi sem tudja elvenni ezen pillanatok gyötrelmét és fájdalmát, mert a gyász az ára szeretetnek, és mennyire igaza volt.”

A Guns N’ Roses frontembere, Axl Rose később zongora mögé ült és elénekelte az együttes November Rain című dalát, Alanis Morissette pedig Rest című balladáját adta elő.

Austin Butler, aki Elvist alakította az életrajzi filmben, barátnőjével, Kaia Gerberrel vett részt az eseményen.

Lisa Marie Presley egy Los Angeles-i kórházban hunyt el január 12-én, néhány órával azt követően, hogy mentővel a sürgősségi osztályra vitték.

Ajánljuk még