Fontos

A néhány fokos Dunából húzták ki a rendőrök az öngyilkosságra készülő férfit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A temetésen lepleződött le a Presley család titka

| Szerző: hirado.hu
A vasárnap örök nyugalomra helyezett énekesnő lánya, Riley Keough titokban világra hozta első gyermekét.

Megszületett első közös gyermeke Riley Keoughnak és férjének, Ben Smith-Petersennek, erősítette meg a 33 éves színésznő képviselője a PageSixnek.

Az apa vasárnap, Lisa Marie Presley Gracelandben tartott megemlékezésén olvasta fel felesége Riley levelét, aki az első sorban foglalt helyet édesanyja búcsúztatóján. A legtöbbek így tudták meg, hogy Lisa Marie halála előtt nem sokkal nagymama lett.

„Köszönöm, hogy megmutattad nekem, hogy a szeretet az egyetlen dolog, ami számít ebben az életben. Remélem én is úgy tudom majd szeretni a lányomat, ahogyan te szerettél engem és az összes gyermekedet. Köszönöm, hogy erőt adtál nekem, és köszönöm mindazt, amit tőled kaptam: a szívemet, az empátiámat, a bátorságomat, a humorérzékemet, a modoromat, a temperamentumomat, a vadságomat és a kitartásomat. A te hatalmas szíved miatt vagyok ma az, aki vagyok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Riley Keough (@rileykeough) által megosztott bejegyzés

Smith-Petersen, aki 2015-ben vette feleségül Riley-t, nem részletezte bővebben, hogy mikor született a lányuk, és nem árulta el a nevét sem.

A kicsi Elvis Presley lányának, Lisa Marie Presley-nek az unokája. Az énekesnő a múlt héten, 54 éves korában szívmegállásban hunyt el.

Kapcsolódó tartalom

Lisa Marie-nek négy gyermeke született Riley mellett édesanyja volt még a 14 éves ikerlányoknak, Finley és Harper Lockwoodnak, valamint Benjaminnak, aki 2020-ban öngyilkosságot követett el 27 éves korában.

A vasárnap Memphisben tartott nyilvános szertartáson a több száz gyászoló között volt a néhai énekesnő barátnője, Sarah Ferguson, valamint Alanis Morissette és Axl Rose is.

Ajánljuk még