Aktuális

Peruban bezárták Machu Picchu romvárost, Limában feszült a helyzet

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mintha nem is Pamela Anderson lenne a fotón

| Szerző: hirado.hu
Szinte fel sem ismerni az egykori szexszimbólumot legfrissebb címlapfotóján.

A most 55 éves színésznőre szinte alig lehet ráismerni a People magazinnak készült címlapfotón. Vonásai, és megjelenése, mintha nem is emlékeztetne minket arra az egykori szexszimbólumra, aki miatt nézők millió tapadtak minden délután a televízió képernyőire, hogy lássák, amint piros fürdőruhában a habok közé veti magát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Pamela Andersont annak apropóján fotózták, hogy tabuk nélkül mesél életéről új memoárjában, amelyből a People közölt exkluzív részleteket. A Baywatch bombázója egyúttal egy dokumentumfilmet is bemutat a Netflixen január 31-én Pamela: a Love Story címmel.

A színésznő készen áll, hogy végre megossza a történetét, amelyben mesél zavaros szerelmiéletéről, botrányos házasságáról és arról, hogy fiai, a 26 éves Brandon és a 25 éves Dylan miként mentették meg az életét.

„Brandon és Dylan igazi csodák, figyelembe véve a génállományukat. Annyi mindenen mentek keresztül, mégsem váltak olyanná, mint a szüleik. Ők voltak azok, akik arra bátorítottak, hogy elmondjam a történetemet.”

Anderson elmesélte, hogy a Tommy Lee-vel való válás miatt úgy érezte, hogy cserbenhagyta a gyerekeit és ezt a mai napig nem tudta megbocsájtani magának.

Pamela fiai kulcsszerepet játszanak a hamarosan debütáló dokumentumfilmben, amiről Ryan White, a Pamela: a Love Story rendezője így nyilatkozott: „Arra voltunk kíváncsian, hogy milyen érzés Pamela Anderson fiaként felnőni. Kiderült, hogy ő egy átkozottul jó anya.”

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még