Legfrissebb

Vonatok ütköztek egy ausztriai vasútállomáson, égtek a vagonok

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Itt az első kép a Ted Lasso tavasszal érkező új évadából

| Szerző: Gombos Krisztián
Már nem kell sokat várni az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozatának, a Ted Lassónak a folytatására: a focis vígjátékszéria harmadik évada a tervek szerint még idén tavasszal megérkezik az Apple TV+ streamingszolgáltató felületére.

A futballszakmához teljesen dilettáns, de a végtelen kedvessége, gyermeki optimizmusának és pozitivitásának köszönhetően hihetetlenül szerethető fociedző, a Jason Suideikis által alakított Ted Lasso és csapata, az AFC Richmond kalandjai hamarosan folytatódnak.

Pontos premierdátumot még nem közöltek, egyelőre annyi bizonyos, hogy idén tavasszal láthatjuk a harmadik évadot, amely a készítők eredeti tervei alapján a sorozat utolsó szezonja is lehet egyben. A sikerek alapján azonban könnyen előfordulhat, hogy mégsem zárják itt le a különc amerikai tréner történetét.

A szériának otthont adó streamingszolgáltató, az Apple TV+ közzétett egy friss fotót az új évadból, amelyen Lasso szertárosból lett korábbi segédedzőjével, az immáron a West Hamet irányító és ellenfélként visszatérő Nathan Shelley-vel néz farkasszemet. A háttérben feltűnik Rupert Mannion, az AFC Richmond volt tulajdonosa, aki alighanem szintén a West Ham sikeréért munkálkodik majd.

A Ted Lassót nem csak a közönség imádta, a kritikusok is ünnepelték, a 2021-es Emmy-díjátadón valósággal tarolt, elvitte a legjobb vígjátéksorozat-főszereplőnek járó elismerést (Jason Sudeikis), ahogy a legjobb férfi mellékszereplő (Brett Goldstein) és a legjobb női mellékszereplő (Hannah Waddingham) kategóriáját is besöpörte.

Emellett az első és második évada is elnyerte a legjobb vígjátéksorozatnak járó díjat, ez korábban csak hat másik szériának jött össze.

Kiemelt kép: Barátból riválisok a harmadik évadban, Nathan Shelley (Nick Mohammed, balra) és Ted Lasso (Jason Sudeikis) néz farkasszemet a harmadik évadból származó borítóképen. Fotó: Apple TV+

 

Ajánljuk még