Fontos

Európa vége – Egymilliárd migránssal tervez Brüsszel szövetségese

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiszivárgott Jeremy Renner horrorisztikus segélyhívása

| Szerző: hirado.hu
A színész rémisztő hókotró-balesetének körülményei sokkolták az embereket.

A TMZ által nyilvánosságra került hangfelvételen a Bosszúállók 52 éves sztárja fájdalmában nyöszörög a háttérben, miközben egy szomszéd segítségért könyörög a diszpécsernek.

„Valaki van a házam előtt, elütötte egy hókotró. Teljesen összenyomta. A jobb mellkasa és a felsőteste, a bordái, úgy néz ki, mintha összezúzódtak volna. A feje is megsérült.”

A szomszéd a hangfelvételen elmondta, hogy Renner alig kap levegőt és borzasztó fájdalmai vannak, majd pár perc elteltével kétségbeesve hozzátette, hogy a színész kezdi elveszíteni az eszméletét.

A segélyhívás egy nappal azután került nyilvánosságra, hogy Renner megosztotta, hogy otthon lábadozik a balesetét és hosszas kórházi kezelését követően.

Kapcsolódó tartalom

Bosszúállók színésze szörnyű balesetet szenvedett január elején, mentőhelikopterrel szállították kórházba súlyos sérülései miatt. Renner szó szerint összetört, miután a meghibásodott hókotrója maga alá temette. A színész emellett még komoly nyílt törést is szenvedett a lábán, és ha nincs a szomszédja, aki elszorítja a sebet, Renner komoly eséllyel elvérzett volna a többméteres hóban, mivel a megyében hatalmas vihar tombolt az éjszaka.

Ajánljuk még