Fontos

Európa vége – Egymilliárd migránssal tervez Brüsszel szövetségese

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ebből tudta meg Shakira, hogy szerelme megcsalja őt

| Szerző: hirado.hu
A kolumbiai énekesnő a hűtőszekrényben látottak után kezdett el gyanakodni párjára, a sztárfocista Gerard Piquére.

Shakira állítólag akkor jött rá, hogy régi szerelme, Gerard Piqué megcsalja, amikor észrevette, hogy egy bontott üveg lekvár van a hűtőszekrényükben.

A popsztár éppen hazatért közös gyerekeikkel egy utazásból és rögtön gyanút fogott, mivel tudta, hogy párja utálja a lekvárt és Piqué állította, hogy senki nem járt a házukban, amíg az énekesnő távol volt.

Ezt azonban megcáfolta egy nemrégiben az internetre felkerült videó. Bár a sztárpár tavaly nyáron szakított, közel egy évvel korábban már tarthatott a futballsztár viszonya, hiszen egy 2021 augusztusi Twitch interjú hátterében a szemfüles rajongók felfedezték a 23 éves Clara Chia Martit, akivel azóta egy párt alkot. Az ügy pikantériája, hogy Pique az interjút Shakirával közös barcelónai otthonuk nappalijából adta, ahova látszólag áthívta szeretőjét, mialatt gyerekei az anyjukkal éppen elutaztak.

“Shakira összetört, hogy az a nő teljesen otthon érezte magát abban a házban, ahol ő akkor még boldog tudatlanságban nevelte gyermekeiket.”

Kapcsolódó tartalom

Az énekesnő jelenleg még a katalán fővárosban tartózkodik beteg édesapja miatt, de amint lehet, átköltözik gyermekeivel, a 9 éves Milánnal és a 7 éves Sashával Miamiba.

Ajánljuk még